USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Нам важливо повертатися до місць, де нам добре», – Жадан про Луцьк

19 Листопада 2015 10:33
18 листопада до Луцька завітав відомий український письменник Сергій Жадан та харківський гурт «Собаки в космосі», – пише «ВолиньPost».

«Жадан і Собаки» – спільний проект письменника Сергія Жадана та харківського гурту «Собаки в космосі».

Перед луцькою публікою цей творчий колектив відіграв вже добре знані хіти, а також презентував до уваги присутніх й чимало нових композицій, які нині записуються для нового альбому колективу, вихід якого запланований на весну 2016.

«Нам дуже важливо повертатися до тих місць, де нам було добре. Саме тому ми час від часу збираємо інструменти і вирушаємо містами своєї Батьківщини. Сподіваючись побачити тих, кого давно не бачили, і познайомитися з тими, кого ще не знаємо. Приємно, коли тебе десь чекають, приємно, коли твій приїзд для когось є важливим. Це велика відповідальність. Намагаєшся підтримувати в співвітчизниках любов, надію та віру. Чи, принаймні, просто не збиватися з ритму. Адже віра часто й тримається на ритм-секції», - так фронтмен проекту Сергій Жадан описує ідею подорожі.



Варто зазначити, що всі пісні, слова до яких написані Сергієм Жаданом, звучали на злободенні соціальні теми й були сприйняті публікою з особливим настроєм.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus