USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Луцькі депутати вирішили не купувати автобус для ПУМу

11 Січня 2017 11:38
Автобус для Палацу учнівської молоді за 3 мільйони гривень депутати міськради вирішили замінити послугами перевізників.

Відповідне рішення ухвалили члени бюджетної комісії під час засідання 11 січня.

На попередньому засіданні між депутатами розгорілася палка дискусія, чи треба купувати автобус для Палацу учнівської молоді. Одним із аргументів проти стало те, що сума в 3 мільйони гривень – необґрунтована. Крім того, один автобус не закриє всіх потреб палацу: коли поїде один колектив, більше ніхто не зможе ним скористатися. Тим паче, туристичні фірми не купують власних автобусів, а користуються також послугами перевізників, зауважили депутати Борис Смаль та Олександр Кравченко.

Заступник міського голови Андрій Киця під час обговорення зазначив: в ПУМі займається більше 10 колективів, вони часто їздять і за кордон, і в інші міста. Тож для комфорту і безпеки, на його думку, варто мати хоча б один власний автобус.

Депутати додали, що навіть новий автобус треба обслуговувати, заправляти, тож сумою в 3 мільйони не обмежаться.

Зрештою, депутати вирішили зняти 3 мільйони гривень на автобус і передбачити 500 тисяч гривень на нерегулярні перевезення для освітньої галузі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 11 Січня 2017 11:43
правильне рішення
Юрій Показати IP 11 Січня 2017 11:53
То і пам"ятник Бандері не будуйте, зекономите 3,5 мільйона.
Olesya Показати IP 11 Січня 2017 12:36
Все,як завжди-не для людей,не для дітей!!!Пообіцяють і не виконують!Сумніваюсь,що виділять гроші на перевіз за кордон!!!А так хоть би точно було б чим їхати на фестивалі,конкурси!А зато на кожне свято освітян наші діти роблять їм грандіозний концерт за дарма і самі завжди з костюмами добираються!ГАНЬБА!!!
Юлія Показати IP 11 Січня 2017 13:01
Звичайно, нащо для дітей автобус, як правильно підмічено, пам'ятники набагато важливіші. А перевізникам зазвичай платять батьки з власної кишені. Стільки чудових колективів є в Палаці, можна ними затуляти всякі дири, танцюйте, співайте, але кудись виїхати то самі собі думайте.
Анонім до Юлія Показати IP 11 Січня 2017 16:58
якщо вони такі чудові, то нехай зароблять гроші на автобус
Душман Показати IP 11 Січня 2017 17:48
Кромберг також не має свого автобусного парку хоч возить людей на роботу з усієї Волинської і половини Рівненської областей . А німці далеко не дурні !
О до Душман Показати IP 11 Січня 2017 18:17
То німці,а наші-дурні жлоби
Olesya Показати IP 11 Січня 2017 18:15
Для виконавчих органів Луцької міської ради планують купити автобус за 880 тисяч гривень. Про це розповів перший заступник міського голови Тарас Яковлев під час засідання виконкому міськради у середу, 11 січня. За його словами, кошти на нього передбачили у кінці 2016 року, проте його не встигли купити. Оскілки автобус вже у Луцьку, за нього потрібно заплатити у січні. Тому він запропонував «зняти» 880 тисяч гривень із статті «капітальний ремонт доріг», щоб профінансувати закупівлю. Сьогодні прочитала, і зрозуміла-діти в нас не в пріоритеті(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus