USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Никитюк передав естафету добра Бондаруку, Ткачуку та Гордійчуку

3 Липня 2015 12:39
У рамках благодійної естафети від громадської організації «Жіноча Січ» спільно з Добровольчим Українським Корпусом депутат Луцької міської ради Володимир Никитюк подарував ін’єктомат для Волинської обласної інфекційної лікарні.

Так, факт передачі дороговартісного обладнання відбувся сьогодні, 3 липня.

Нагадаємо, 18 червня громадська організація «Жіноча Січ» спільно з Добровольчим Українським Корпусом подарувала набори постільної білизни для дитячого відділення Волинської обласної інфекційної лікарні.


Тоді ж активісти й закликали заможних людей Луцька долучитися до доброї справи – допомогти медичним закладам обласного центру на суму не менше 10 тисяч гривень та поширити благодійну задумку. Тоді ж естафетні листи отримали Володимир Никитюк, Олег Бровін та Петр Пилипюк.

Тож, сьогодні, естафета уже дала свої перші добрі плоди.

«Коли була акція, де треба було обливатися водою, то я у ній участі не брав. А от коли постало питання допомагати чи ні дітям, я був серед перших, хто зголосився. Наступним кроком стане те, що я вручу листи із запрошенням усім своїм знайомим і також попрошу їх допомогти. Бо якщо люди заможні і є така можливість, чому б не зробити добру справу», - сказав Володимир Никютюк персоналу лікарні під час вручення медичного пристрою.


Зі слів представника ПС ДУК Волинь та ГО «Жіноча Січ» Ольги Граузс (псевдо Мавка), за станом на сьогодні, з учасників естафети, лише депутат Володимир Никитюк передав до реанімаційного відділення обласної інфекційної лікарні апарат ін’єктомат.

«Це - пристрій, що дає можливість дозовано подавати ліки – токсичні чи дуже сильні, й від нього залежить життя людей. До цього ці всі процедури відбувались старими «дідівськими» методами, як от крапельницями та ін’єкціями в жахливих умовах. Я, як медик, чудово розумію важливість такого роду обладнання. Акція триває вже місяць. 1 червня ми проводили благодійний ярмарок «Діти – наше майбутнє». На вилучені кошти – 10 тисяч гривень – ми закупили для дитячої інфекційної лікарні 40 комплектів постілі. І ми, порадившись з дівчатами, вирішили, що благодійність повинна тривати. Саме тому започаткували таку собі естафету на зразок широко відомої у світі «Ice Bucket Challenge». І, якщо під час останньої здорові дядьки обливалися водою, то ми передаємо благодійність», - каже активістка.


Тим часом працівники закладу запевняють, що такий подарунок є надзвичайно цінним та важливим для лікарні, проте лише на реанімаційне відділення потрібно десять таких апаратів. Лікарі й хворі чекають на них уже понад 10 років.

«Добре, що хоч громадські організації підключилися і дбають за здоров’я нації. Сподіваємось дожити до того часу, щоб держава взяла на себе ці обов’язки. Адже діти – наше майбутнє, тому вкладання грошей в їхнє здоров’я – завжди вигідна інвестиція», - каже завідувачка реанімаційного відділення інфекційної лікарні.


Тим часом Володимири Никитюк озвучив імена тих, кому передає «естафетну паличку» цього разу. «Щасливчиками» стали бізнесмен Петро Гордійчук та депутати Луцької міськради Валерій Бондарук та Євген Ткачук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Коля Показати IP 3 Липня 2015 12:41
Ткачук з грошей, накарадених за час роботи в земкомісії нехай розщедриться
лучанин до Коля Показати IP 3 Липня 2015 13:06
він вже виріс він тепер касу доїть за вирішення питань в міськраді, а потім робить роздачі за голоси. не погано пристроївся
Дрон до лучанин Показати IP 3 Липня 2015 14:03
Це ви про того лисого, що підвіски в машинах крутив, чи про когось іншого?
Коля до Дрон Показати IP 3 Липня 2015 14:47
Да. Про Кащея. Пам'ятаю нормальний гайку крутив.
Смерічка Показати IP 3 Липня 2015 13:38
Правосєки молодці!хоч хтось активізує наше суспільство
він Показати IP 3 Липня 2015 14:44
передайте естафету самопомічі яка збиває бабки з будівельників
воєнний Показати IP 3 Липня 2015 15:59
Так бондарук же на війні?
за ПС Показати IP 4 Липня 2015 12:34
ДУКівці молодці ! А тролі хай заглохнуть, можливо той апарат дійсно, якійсь дитині врятує життя. Правий Сектор-єдина організація, яка не замазана в проплачених акціях, кришуваннях бурштину і тд і тп. Буду їх підтримувати, це справжні Українці.
Туман Показати IP 4 Липня 2015 16:07
ДУК так тримати А Никитюк мігби і мене вписати в благодійники за ті дві штуки баксів які з кащеем (Ткачуком) здерли за правільне голосування

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus