USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

1,7 мільйона гривень - на рятування ковельських земель від паводків

12 Серпня 2013 12:08
Для здійснення протипаводкових заходів на ковельських лісогосподарських угіддях уряд України виділив 1 684 200 гривень. Питання використання виділених коштів обговорили на обласній нараді з питання використання виділених коштів у Ковелі, - інформує «Про Ковель».

У приміщенні центральної районної бібліотеки відбулася обласна нарада з питання використання коштів загального фонду державного бюджету, виділених розпорядженням Кабінету Міністрів України від 3.07.2013 року №472-р для здійснення заходів запобігання підтопленню населених пунктів та сільськогосподарських і лісогосподарських угідь в області.
Нарада відбулася за участю заступника голови обласної державної адміністрації Віталія Карпюка та заступників райдержадміністрацій, - повідомляють у відділі інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації.

Довідка: На виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 25.08.2013 року №276 «Про використання коштів загального фонду державного бюджету, виділених розпорядженням Кабінету Міністрів України від 3 липня 2013 року №472-р для здійснення заходів щодо запобігання підтопленню населених пунктів та сільськогосподарських і лісогосподарських угідь Волинської області» у Ковельському районі виділили кошти для здійснення протипаводкових заходів із капітального ремонту лісогосподарської меліоративної мережі щодо захисту від шкідливої дії вод і запобігання підтопленню лісогосподарських угідь у Ковельському районі в сумі 400 тисяч гривень.

Окрім цього для здійснення протипаводкових заходів із капітального ремонту внутрішньогосподарської меліоративної мережі щодо захисту від шкідливої дії вод і запобігання підтопленню населених пунктів та сільськогосподарських угідь, для 16 сільських рад Ковельського району виділили кошти в сумі 763 200 гривень.
Кошти в сумі 621 тисяч гривень виділили і ДП «Ковельське ЛГ» для здійснення протипаводкових заходів із капітального ремонту лісогосподарської меліоративної мережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus