USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Аби запрацював фонтан у центрі Луцька потрібно ще 3 мільйони гривень

11 Серпня 2013 12:57
Влада не може реконструювати фонтан на Театральній площі Луцька. Аргументи – не вистачає коштів на проект, інформує Під прицілом.
У повідомленні йдеться, що фонтан на Театральному майдані Луцька майже десятиліття стоїть «коритом» без краплі води. Однак владці, очевидно, не поспішають змінювати вже звичний атрибут у центрі міста.
Зі слів головного архітектора Луцька Юрія Казмірука, на реконструкцію фонтану на Театральному майдані не можуть знайти грошей.
«Частину роботи вже зробили – проклали інженерні та насосні мережі. Залишились декоративно-оздоблювальні роботи. Згідно з нашими підрахунками, у фонтан треба вкласти ще майже 3 мільйони гривень», - сказав Казмірук.
ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ ТАКИ ВЗЯЛИСЯ ЗА ОДИН ІЗ «ДОВГОБУДІВ». БУДЕ НЕ ФОНТАН. ФОТО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 11 Серпня 2013 13:02
Зате на Меморіал знайшлися гроші двічі.
там до дідо Показати IP 11 Серпня 2013 13:06
шо меморіал шо фонтан-"скандинавські розцінки"..откати,прикати..
олег Показати IP 11 Серпня 2013 13:49
Скільки дітей помирає без операції, але яких ще можна спасти, а ви про нікому не потрібний фонтан. Ну дуже вже кортить чинуші типу Романюка чи іншого "пахаря" нового джипа, от і придумують всякий брєд.
Л Показати IP 11 Серпня 2013 19:17
При радянській владі був фонтан хоча значно менше думаю каштів на нього пішло, а зараз буду собачу побудувати - 100тисяч треба. Чим більше йде грошей на розкіш, тим бідніші душі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus