USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

«Антонов» підтвердив співпрацю з РФ

3 Листопада 2017 16:48
Державне підприємство "Антонов" відремонтує літака Ан-124-100 Руслан російської авіакомпанії «Волга-Днепр».

Про це повідомляє Корреспондент.

"З метою дотримання своїх зобов'язань щодо міжвідомчого узгодження з повноважними міністерствами і відомствами України, згідно з листом-роз'ясненням Держекспортконтролю України, на договірній основі фахівці ДП Антонов виконають роботи з оцінки технічного стану літака Ан-124-100Руслан ТОВ Авиакомпания Волга-Днепр", - сказано в повідомленні.

"Зазначений літак має свідоцтво про реєстрацію цивільного ПС і може використовуватися тільки з метою забезпечення потреб громадян й економіки. Таким чином, ДП Антоновяк розробник авіаційної техніки діє відповідно до чинного законодавства України і міжнародних авіаційних правил", - зазначає ДП Антонов.

Держпідприємство нагадало, що є розробником авіаційної техніки і, відповідно, власником сертифікатів типу літаків Ан, зокрема, транспортного літака Ан-124-100Руслан. Саме тому збільшення ресурсів цієї авіаційної техніки - прерогатива винятково ДП Антонов. "Невиконання своїх прямих обов'язків підтримувати цивільні літаки марки Ан призведе до втрат ліцензій розробника, дозволів на авіаперевезення і втрати ринків", - зазначили на підприємстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олег Показати IP 3 Листопада 2017 17:35
продажна влада ба?иг. А інших будуть просити щоб ввели санкції проти кацапів. Самі ж допомагають їм воювати проти українського народу.
До Олега Показати IP 3 Листопада 2017 21:04
*Руслани* не воюють.Рускі не такі дурні як всі малюють. Завод *антонова * зобовязаний (не безкоштовно) проводити регламент по контракту. Рускі один раз попробували робити регламент -закінчилось авіакатастрофою. Так що треба гордитись що рускі нам довіряють.
ВОЛОДЯ ЗГОРАНСЬКИЙ Показати IP 5 Листопада 2017 06:47
КОМУ ВИЙНА, А КОМУ МАТЬ РОДНА! РУСЛАНИ БУДУТЬ ВИКОРИСТАНИ НА ДОСТАВКАХ ВОЯКИВ И ЗБРОИ З РОСИИ В ЛУГАНДОНИЮ И КРЫМ! ЯК ГОВОРИТЬСЯ НЕ ДОВГО ДУМАЛИ Й РИШИЛИ И ЩУКУ В РИЧЦИ УТОПИТЬ РИШИЛИ)))) УКРАИНО ЗНАЙ СВОИХ ХЕРОИВ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus