USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Антимонопольники не дають підняти ціну проїзду у Ковелі

15 Квітня 2011 16:20
Антимонопольний комітет не погодив тариф у розмірі 2-х гривень на автобусних маршрутах загального користування у Ковелі.

Про це повідомив перший заступник міського голови Анатолій Трофимук, - інформують 15 квітня у Ковельському міськвиконкомі.

Виконавчий комітет вирішив повторно звернутись до Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України з проханням погодити проект рішення виконавчого комітету, в якому вартість проїзду в межах міста становить 2 гривні для дорослого населення і 1 гривня для школярів та студентів.

До рішення Антимонопольного комітету виконком встановив тарифи на послуги з перевезення пасажирів автобусами загального користування, що працюють в режимі маршрутного таксі, для дорослих – 1 гривня 75 копійок, для учнів та студентів в розмірі 1 гривні за одну поїздку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus