USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Банки прикарпатського підприємця боргують 38 млрд, але їх не націоналізовують

26 Грудня 2016 23:23
Глава НБУ заявила, що компанії прикарпатського підприємця Бахматюка не повертають кредити, пише Бізнес.

Керівник Національного банку України (НБУ) Валерія Гонтарева повідомила, що борги компаній підприємця Олега Бахматюка перед державою склали 38 мільярдів гривень. Про це Гонтарева сказала в четвер, 22 грудня, в ефірі радіо «Вести».

«Бахматюк за два банки - ВіЕйБі і Фінансова ініціатива - тільки Національному банку винен 10 млрд грн. І за інші банки - 28 млрд грн. На сьогодні борг лише одного Бахматюка перед нашою країною - 38 млрд грн».

Гонтарева зазначила, що Фонд гарантування вкладів фізосіб направив проти компаній Бахматюка 3200 позовів на суму 300 млрд грн. За словами глави НБУ, компанії Бахматюка не повертають кредити. 20 грудня Апеляційний суд виніс рішення на користь НБУ.

Нагадаємо, суд заарештував майно Бахматюка. Як повідомляв Бізнес, Бахматюк спростував інформацію про арешт його майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus