USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

База даних про забудову міста обійдеться Луцьку у приблизно 8 мільйонів

12 Лютого 2013 18:11
Програма впровадження Містобудівного кадастру Луцька на 2013-2016 роки коштуватиме приблизно 7-8 мільйонів гривень.
Про це повідомив начальник управління містобудування та архітектури Луцької міської ради Юрій Казмірук під час засідання прес-клубу з питань містобудівної документації 12 лютого.
За словами головного архітектора міста, нещодавно у Мінрегіонбуді відбулася нарада під головуванням Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Темника, де, зокрема, обговорили питання створення у кожному з обласних центрів Служби містобудівного кадастру.
Так, на черговій сесії Юрій Казмірук запланував подати на розгляд питання щодо формування такої Служби на базі уже існуючого відділу генерального планування та містобудівного кадастру Луцькради. «Це питання надто серйозне і сьогодні ми таку роботу розпочали», - зазначив він.
Окрім того, Казмірук додав, що разом зі створенням Служби планують прийняти й Програму впровадження Містобудівного кадастру Луцька на 2013-2016 роки. За словами головного архітектора міста, задля цього потрібно 7-8 мільйонів гривень. «Буде поетапне освоєння, тому що, звичайно, така сума коштів – це надто затратно», - зазначив він.
«Програму через сесію ми постараємося на стіл покласти», - підсумував Казмірук.
Довідково:
Запровадження кадастру передбачає створення динамічної бази даних про існуючу забудову з конкретизацією прив'язки об'єктів до певної території чи земельної ділянки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus