USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Безробітні відновлюють історичні пам’ятки Волині

27 Березня 2009 13:03
В обласному центрі зайнятості презентовано об’єкти культурної спадщини Волині, на яких уже організовувалися оплачені громадські роботи із залученням безробітних, а також ті, які ще потребують виконання ремонтних і відбудовних робіт. Про це 27 березня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Зокрема до переліку об’єктів, на яких організовувалися громадські роботи (територіальні центри для інвалідів та одиноких, лікарні, ФАПи, дитячі дошкільні заклади, будинки-інтернати, зони відпочинку та туризму, сільські клуби) додано ще й «Калейдоскоп громадських робіт з відновлення пам’яток історії та культури Волині». 
Калейдоскоп сформований з метою відновлення історичних пам’яток. Не залишаються поза увагою і кладовища. Перед проведенням Євро- 2012 це особливо актуально, бо треба гідно представити Волинь і її красу, - сказала голова Волинської обласної організації Українського товариства охорони пам’яток історії та культури Галина Марчук. До речі, Волинь – перша серед областей України запровадила таку практику, - додала вона.
Довідково:
Безробітними проводилася робота із благоустрою та прибирання територій пам’яток культурної спадщини Волині. Зокрема, Луцького замку, Свято-Миколаївського монастиря в селі Жидичин Ківерцівського району, Свято - Дмитріївської церкви у селі Гішин, Свято-Покровської церкви (1794 року) у селі Любитів та Георгіївської церкви (ХVIII соліття) у селищі Голоби Ковельського району, костелу Святого Архистратига Михаїла (1700-1718), садиби Гутовського у селі Піща, музею-садиби Липинського у селі Затурці, Історико-архітектурного пам’ятника «Панська гора», Літературно-меморіального музею-садиби Лесі Українки у селі Колодяжне та інших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus