USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Повз Луцьк транзитом до Європи курсують донецькі фури, - ЗМІ

9 Січня 2017 17:26
На території так званих Луганської та Донецької "республік" налагоджено масштабне виробництво сигарет, алкоголю, ліків і ювелірних прикрас. Фури з донецькими сигаретами зустрічають навіть біля Ужгорода і Луцька, транзитом до Європи, інформує Корреспондент.

Масову перевалку і реалізацію нелегального товару по Україні покривають українські чиновники, запевняють ветерани, які нещодавно оголосили про старт блокади невизнаних територій.

Так, у Донецьку нібито виробляються сигарети для українського і європейського ринків, в Луганську - алкоголь і ліки, в Ровеньках (ЛНР) на експорт працює завод золотих прикрас.

Прикордонники і податківці нібито покривають перевалку товарів на підконтрольну територію і закривають очі на появу товару у торгових мережах України.

"Все це безпосередньо шарашить в українські торгові мережі, а фури з донецькими сигаретами зустрічають навіть біля Ужгорода і Луцька, транзитом до Європи", - йдеться на Facebook-сторінці батальйону "Донбас".

За їхніми даними, через непідконтрольні території йде в Україну і контрабандне російське паливо з перевалочної бази в Ровеньках.

"І все це йде щодня, без перерви на погоду й обстріли. А на підконтрольній Україні території Донецької та Луганської областей розгорнуто масштабну мережу перевалочних складів", - заявляють АТОвці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
українець Показати IP 9 Січня 2017 17:45
А також щодня ідуть контробандні ешолони Брест - Ковель - Львів - Чоп. Туди і назад . Слава Україні і Дебільному народу на чолі з Бандюганами!!!!!
Анонім Показати IP 9 Січня 2017 18:26
бандовлада контролює весь контрабас з лугандонії, а світу вішають на вуха лапшу про активну боротьбу з сепарами
корінний лучанин Показати IP 9 Січня 2017 19:18
Дуже надійне джероло інформації.Це ті ,що в гамерику фото возили з російською технікою.по-друге люди працюють , а не скачать по місту активістами.По третє не можуть активісти наїхати,щоб ділились то треба зразу плакати.
Анонім до корінний лучанин Показати IP 9 Січня 2017 20:47
джерОло ти наше. ти з будуна хоч сам зрозумів, що намолов ?
Адукат до корінний лучанин Показати IP 9 Січня 2017 20:59
Костя, це ти? Споживачів звільнити від сплати судового збору. Піши ісчо!
Green Показати IP 10 Січня 2017 17:25
Економічна блокада в дії

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus