USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Подробиці смертельної ДТП біля Луцька. Фото

24 Травня 2018 09:49
В аварії, яка сталася у ніч на 24 травня біля Луцька, загинув водій легковика.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у прес-службі волинських поліцейських.

Так, близько 2.43 ночі на автодорозі Луцьк-Рівне у селі Струмівка злетів з дороги та перекинувся «Mercedes-Benz Е 280». Внаслідок отриманих травм загинув 21-річний водій, житель Луцького району.

Пасажира, який також був у авто, госпіталізували у відділення нейрохірургії міської лікарні.

Причину ДТП та чи був загиблий водій у нетверезому стані наразі у поліції сказати не можуть.

Фото Дмитра Василенка
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
111 Показати IP 24 Травня 2018 10:44
«Став свідком жахливої ДТП на повороті в с. Гаразджа. Горілка забрала життя водія Яковлюка В.В. з села Підгайці. 1996 р.н. Про це повідомив волонтер Дмитро Василенко на своїй сторінці у Фейсбуці. Причину ДТП та чи був загиблий водій у нетверезому стані наразі у поліції сказати не можуть???????
222 Показати IP 24 Травня 2018 11:20
Причини ДТП та обставини за яких трапилась подія необхідно встановити належним чином (Факт того що хтось розмістив напис на сторінці у Фейсбук не є підтвердженням алкогольного сп'яніння або ж будь-яких інших обставин).
Євробидло Показати IP 24 Травня 2018 12:07
Та ну блін, ума багато непотрібно щоб встановити причини ДТП. Необхідно керуватися фактами. На фото бачимо що хлопець лежить животом вниз на дорозі - а поряд калюжа крові, це свідчить про те, що під час кульбітів - його викинуло із авто і він залишився в незмінній позі. Авто лежить водійською дверкою до землі - значить його точно тудою не витягували, а якби витягували то положили би на спину і десь збоку. Ітого - факт 1 непристебнутий. АВтомобіль перевернувся і дуже сильно помнявся - ітого - факт 2 - велика швидкість. Цих 2 х фактів повністю достатньо щоб вбити людину, і тут вже неважливо тверезий чи пяний, яка гума і зчеплення з дорогою, який технічний стан автомобіля і т.д..
Лучанин до Євробидло Показати IP 24 Травня 2018 13:09
"тут вже неважливо тверезий чи пяний" - це найголовніше. Потрібно раз і назавжди запа"ятати - не можне порушувати будь які правила.
Анонім Показати IP 24 Травня 2018 12:33
Співчуття родині..
Андрій Показати IP 24 Травня 2018 13:41
Для тих хто розповідає про "капсули смерті" (Ланоси, Вази і т.д.) зазначу : :капсулою смерті" є будь-яке авто, незалежно від року випуску та марки якщо за кермом - неадекватний водій ! Практика показує, що за кермом тих же Ланосів, Вазів і інших відносно недорогих автівок їздять люди, які цінують життя своє і інших, та і авто своє бережуть, на відміну від тих хто купив 20-річну "понтовозку" за ціною нормального телефона. Добре, що з собою на той світ нікого не забрав !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus