USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Бізнесмен дав мільйон на «стіну Коломойського»

18 Червня 2014 16:05
Тернопільський бізнесмен Іван Чайківський заявив про виділення мільйона гривень на спорудження стіни на кордоні з Росією і закликав підприємців області підтримати дану ініціативу. Про це йдеться у його відкритому зверненні до представників бізнесу, - повідомляє «hromadske.tv».

«Цинічна і садистська війна, яку ведуть терористи при повній підтримці режиму Путіна проти України, вимагає рішучих дій органів влади, армії та силових структур по їх нейтралізації, зміцненню обороноздатності української держави та поверненню миру в українське суспільство. Справою честі кожного підприємця нашої області повинна бути допомога українському війську засобами захисту, продуктами харчування, паливно-мастильними матеріалами, технікою тощо», - йдеться у листі.

Нагадаємо, голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігор Коломойський запропонував Верховному Головнокомандувачу Петру Порошенко негайно приступити до будівництва укріпленої стіни вздовж кордону з Росією на території Донецької, Луганської та Харківської областей. Так, Коломойський запропонував побудувати стіну завдовжки 1920 кілометрів, обнесену колючим дротом та оточену ровом. Вартість проекту - близько 100 мільйонів євро.

Згодом Рада національної безпеки та оборони прийняла рішення встановити інженерні споруди для захисту українського кордону. Як повідомлялося, серед тез рішення РНБО - посилений режим на кордоні з Росією, побудова інженерних споруд - є доручення Кабміну розробити план стіни і будівництва, одностороння демаркація всього кордону, а також заборона входження російських суден на Азовському морі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дзыговбродский Дмитр Показати IP 18 Червня 2014 16:27
коментар було видалено
Анонім до Дзыговбродский Дмитр Показати IP 18 Червня 2014 16:40
Що ти меше кацап.Хто тебе ртояє живи собі, пий водку ледацюга

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus