USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через махінації в «Західінкомбанку» відкрили 11 кримінальних справ

29 Квітня 2014 11:59
Групою слідчих СУ УМВСУ в області проводиться досудове розслідування 11 кримінальних проваджень про кримінальні правопорушення, пов'язані із незаконними заволодіннями коштами ПАТ "Західінкомбанк". За фактами невиконання службовими особами вказаної банківської установи рішень судів про повернення громадянам депозитних вкладів, розтрати та привласнення майна в особливо великих розмірах, повідомили у прес-службі Волинської облради.

Про це обласну раду повідомляє начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига у відповідь на рішення № 24/45 від 14.03.2014 "Про ситуацію, що склалася з виконанням судових рішень та поверненням депозитних вкладів клієнтам ПАТ «Західінкомбанк». "Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснюється групою прокурорів відділу прокуратури Волинської області, а його хід перебуває на особливому контролі керівництва МВС та УМВС України, прокуратури області. У даний час, з метою повного, всебічного та неупередженого проведення досудового розслідування у цих кримінальних провадженнях виконуються необхідні слідчі (розшукові) та процесуальні дії.

Також, на підставі ст. ст. 40, 93 Кримінального процесуального кодексу України та у відповідності до ст. 55 Закону України "Про Національний банк України", 08.04.2014 скеровано лист керівнику Управлінню НБУ у Волинській області щодо забезпечення проведення перевірки діяльності ПАТ "Західінкомбанк" за період з 01.01.2006 по 01.04.2014 на предмет відповідності, повноти та належного дотримання вимог банківського законодавства, нормативно-правових актів Національного банку і економічних нормативів при видачі кредитів, залученні і поверненні депозитів, використанні коштів рефінансування, а також коштів, отриманих при збільшенні статутного фонду", - повідомив пан Шпига.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Реаліст Показати IP 29 Квітня 2014 12:07
Да ладно невже повернуть людям вклади? Його на ліквідацію подавати треба давно але ж це не укрпром у нього заправок нема в заставі.
Юрій Новак Показати IP 29 Квітня 2014 12:17
Нарешті прокуратура добереться до Бєліка О.В., нач.волинського управління нацбанку, котрий 5 років "кришує" Західінкомбанк. Вкладники Західінкомбанку написали багато скарг, звернень у прокуратуру, в Національний банк України з вимогою притягнути до відповідальності злочинця Бєліка , тому що під його контролем Західінкомбанк не повертає гроші старим хворим волинянам і понад 200 ДВІСТІ ЛЮДЕЙ ПОМЕРЛИ , НЕ ОТРИМАВШИ КОШТИ НА ЛІКИ. Як з таким гріхом буде дальше існувати Бєлік ? Його рід вже прокляли до 10-го коліна.
Вкдадниця Показати IP 29 Квітня 2014 12:29
люди добрі, якщо такі горе бізнесмени з Волині , як брати Бондаруки, Осіпов, Кобак, Мочкош, Токарський, Рижук та іхні фірми і т.д. вернуть кредити то і вкладники отримають все ...................так що шановний міліціонер пан - П.Шпига займіться цими спритниками і їм подібним
Мент до Вкдадниця Показати IP 29 Квітня 2014 16:16
ці всі ваші горе-бізнесмени по Західінкомбанку давно у "роботі" , просто часи тепер інші і ворог (РФ) на кордоні, а людей просто не вистачає, але НІЧОГО і до них час дійде,всі будуть відповідати за здіяне на МАЙДАНІ У ЛУЦЬКУ !!!!!!!!!!!!!!! Слово офіцера. СЛАВА УКРАЇНІ !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus