USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Через 9 місяців за 5 млн «народять» проект аеропорту

24 Листопада 2011 09:48
Луцький мер Микола Романюк 23 листопада зустрівся із представниками фірми «Шанті». Саме це підприємство займатиметься розбудовою цивільного летовища на базі військового аеродрому.
Про це повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міськради.
Під час зустрічі представники компанії цікавились можливостями співпраці з містом, розвитку аеродрому та прилеглої транспортної інфраструктури, а також кадровим забезпеченням цього проекту.
Луцький міський голова Микола Романюк розповів, що «в аеропорту планується розвинути логістичний центр із доставки вантажів з Китаю, колишніх країн СНД до міста Луцька, а далі – автомобільним і вантажним транспортом в Європу. Можливі також варіанти доставки вантажів авіацією з Луцька».
«Ми зацікавлені в тому, щоб були і пасажирські перевезення, тому вели мову і про малу авіацію – наявність невеликих літаків, які могли б курсувати територією України, і за кордон. Для початку це - чартерні рейси. Далі тут працюватимуть компанії, що займаються перевезеннями», - сказав Микола Романюк.
Зараз іде мова про розробку проекту та сертифікацію цього аеродрому: на це піде близько 7 місяців.
Як стало відомо «ВН» із власних джерел у муніципалітеті, у зустрічі як представник фірми «Шанті» взяв участь Анатолій Коротинський – колишній очільник військового летовища.
За словами співрозмовника, упродовж семи місяців приватна фірма має зробити сертифікацію летовища для забезпечення вантажних авіаперевезень.
А вже протягом дев’яти місяців підготують проектно-кошторисну документацію, замовником якої буде «Шанті». Вартість розробки цього пакету паперів – приблизно 5 мільйонів гривень.
«Тобто через 9 місяців міському голові мають представити увесь проект для початку реалізації», - зазначив співрозмовник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Грыцько Показати IP 24 Листопада 2011 12:11
Луцький міський голова Микола Романюк розповів, що «в аеропорту планується розвинути логістичний центр із доставки вантажів з Китаю, колишніх країн СНД до міста Луцька, а далі – автомобільним і вантажним транспортом в Європу. " а что, самолет до Эуропы долететь не может, обязательно ему в Луцке разгружаться?:)
СВС Показати IP 24 Листопада 2011 12:39
Сколько можно дурить людей?????А где заверения Колесникова,что весной 2012 года он прилетит на открытие аеропорта.Все начинается с начало,а конечный результат нулевой.Власть поменяется и опять с начало.........Одна брехня......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus