USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Через бензин АМКУ оштрафувало WOG, Shell та ОККО

22 Березня 2011 12:29
На 150 мільйонів гривень оштрафував Антимонопольний комітет України мережі автозаправних станцій (АЗС) "Континент Нафто Трейд" (ТМ WOG), ТОВ "Альянс Холдинг" (ТМ Shell), ПП "Окко Нафтопродукт" (Галнафтогаз), повідомило джерело в уряді.

Про це інформує ТСН .

За словами джерела, штраф для АЗС WOG склав близько 93 мільйонів гривень, "ОККО" - близько 32 мільйонів гривень і Shell - близько 25 мільйонів гривень.

Окрім цих фінансових санкцій, загальна сума яких складає близько 150 мільйонів гривень, комітет поставив вимогу припинення антиконкурентних дії і дав компаніям два тижні на зниження цін.

У прес-службі АМКУ повідомили, що наразі не готові підтвердити або спростувати ці дані, оскільки ще не отримали остаточну інформацію про рішення комітету відносно мереж АЗС.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 22 березня, Антимонопольний комітет планує прийняти рішення за порушеною 4 січня справою стосовно різкого підвищення цін на бензин компаніями "Лукойл-Україна" (Київ), "Окко-нафтопродукт" (Львів), "Континент НефтеТрейд" (Луцьк, бренд WOG), "Альянс Холдинг" (Київ, бренд Shell) і "Кершер" (Київ, входить до групи ТНК-ВР) у кінці 2010 - початку 2011 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus