USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через волинського нафтотрейдера бюджет недоотримав 3,3 мільйона

4 Жовтня 2010 10:45
Факт умисного ухилення від сплати податків у рамках операції «Бюджет» виявили співробітники волинської податкової міліції.
Таке «податкове зухвальство» посадові особи товариства з обмеженою відповідальністю спланували заздалегідь, та, очевидно, що скористатися схемою мали намір не один раз – припускають в управлінні податкової міліції ДПА у Волинській області.
На перший погляд, місцевий нафтотрейдер цілком виправдано купував паливно-мастильні матеріали на 7,4 мільйона гривень у свого партнера по бізнесу. Факт придбання пального відображено у податковій звітності ТзОВ, як і той момент, що постачальник без жодних застережень нібито доставив нафтопродукти волинському нафтотрейдеру. А от документів, що підтвердили б фактичне отримання «нафтового товару» на таку солідну суму на волинському підприємстві не знайшлося.
Насправді ж угоди і з постачальником, і з продавцем виявилися нікчемними. Про це свідчать результати перевірок податкових ревізорів. Бензин та дизпаливо на Волині «не матеріалізувалися».
Тепер директор та головний бухгалтер ТзОВ мають нагоду навести свої аргументи щодо цієї ситуації в рамках розслідування кримінальної справи слідчому відділу УПМ ДПА у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Fantom Показати IP 4 Жовтня 2010 12:01
І чого не назвати це таємниче ТзОВ ;)
Inna Показати IP 1 Листопада 2010 10:16
в Луцьку не так і багато дрібнооптових нафтотрейдерів,які займаються перекупом.так що догадатись не важко :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus