USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Черговий аукціон у Луцькій мерії: продали підвал

11 Липня 2011 15:48
У Луцьку 11 липня відбувся майновий аукціон з продажу нерухомості, що знаходиться у власності громади.

Про це повідомили у Луцькій міській раді.

На торги виставлялися три нежитлові приміщення за адресами: вул. Винниченка, 2, проспект Президента Грушевського, 2 та вул. Грабовського, 5.

На два з них заявок не було подано. Натомість, нежитлове підвальне приміщення, що на проспекті Президента Грушевського, 2 загальною площню 189,1 квадратних метрів при стартовій ціні 178 тисяч 37 гривень (без ПДВ) продано за 196 тисяч гривень.

В основних умовах аукціону передбачено, що покупець повинен здійснити ремонт приміщення та інженерних мереж, а також навести благоустрій на прилеглій території.

Нагадаємо, 4 липня у стінах мерії пройшов майновий аукціон, на якому продали три нежитлові підвальні приміщення у Луцьку за 890 тисяч гривень.

Окрім того, влада міста має намір продати приміщення редакції комунальної газети «Луцький замок» що у центрі міста на вулиці Винниченка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus