USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Чому лучани боргують десятки мільйонів за комунпослуги

26 Листопада 2013 13:52
Заборгованість з оплати за утримання будинків та прибудинкових територій серед лучан збільшилася.

Про це йшлося під час оперативної наради у першого заступника міського голови Святослава Кравчука сьогодні, 26 листопада.

З його слів зменшилась заборгованість за послуги, які надають ДКП «Луцьктепло» та КП «Луцькводоканал». Однак, попри все це, лучани боргують за надані їм комунальні послуги майже 43 мільйони гривень.
Зокрема збільшилася заборгованість з оплати за надані послуги з утримання будинків та прибудинкових територій.
Зі слів чиновника, «міські мережі поступово зношуються і їх необхідно ремонтувати. На це потрібні кошти, але де їх взяти, якщо люди не платять за надані послуги».
Перший заступник міського голови зазначив, що часто люди скаржаться на якість послуг. З його слів, у таких випадках необхідно викликати комісію, скласти акт про невідповідність послуг і тоді їм не буде нараховуватися плата за них. Однак не можна просто не платити за них через невдоволення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Іван Показати IP 26 Листопада 2013 14:04
За утримання бкдинку,взагалі не потрібно платити таку велику суму.ЖЕКИ не роблять нічого,прибиральниця прибарає раз у місяць, двірник трішки краще. Світла вони не роблять, кранів не роблять,лампочок не вкручують в підвалах все скручено і знищено за що платити.А,щоб майстри ,начальники ДЖЕКіві інженери по 5-10 тис зарплати мали.Коли ви чиновники піднімали вартість утримання бд удинків ви кого радились у цих нероб. То й платіть їм зарплату, а не ми з своїз кишень неробам і ледацюгам. Правильно скоро всі не будемо платити,тоді заставимо їх робити.А так нічого не роблять і платимо,вони й не будуть робити нащо,коли гроші в них.
Оля Показати IP 26 Листопада 2013 14:23
хай ше більше плату піднімуть тоді точно ніхто не буде платити
Тарас Показати IP 26 Листопада 2013 14:27
а за шо платити, як люди зарплати малі мають і тих не дають?
Олена Показати IP 26 Листопада 2013 14:29
як в два рази підняли за утримання будинків, то хто ж платити буде?
Бомж Показати IP 26 Листопада 2013 14:41
Підвали дійсно у жахливому стані. Труби течуть, капають, ржавіють ..........а працівники ЖЕКу лише прийдуть помажуть якоюсь гидотою ті труби (профілактика) і всі думають що вони ті крани і з"єднання міняють --- так Ні ніколи, лише змажчують бо бояться трогати, щоб не наробити біди людям і щоб собі роботи випадково не добавити. Ганьба !
будьмо_уважні Показати IP 26 Листопада 2013 14:44
З липня місяця - плату за обслуговування будинків підняли на 50%.Це біьша плата ніж оплата за газ ,світло ,воду гарячу та холодну ,вивіз сміття разом взяті. Всю ношу на себе взяли добросовісні платники ,але до пори .Луцькі ЖЕКи нічого не роблять для повернення боргів.В інших містах людей заохочують різними методами (навіть зменшенням оплати на 50грн. при повній сплаті щомісяця).
а сенс? Показати IP 26 Листопада 2013 14:51
Перестали прибирати в під*їзді.Телефоную.Прибиральниця пішла в відпустку.Питання - лікар у відпустці -вмирай???Соколовська верещала ,що без підняття тарифів -ЖКП пропадуть.До підняття оплати відпускників заміняли.Кажуть знімемо оплату за прибирання (мізер в порівнянні з тим чого вони і в помині не робили).Одне слово -знущання над лохами (ЖКП №7). Беріть приклад з Полтави.Женіть з посад виродків.
Ирен Показати IP 26 Листопада 2013 14:56
Давно пора гнати.А не платити дружно всім, тоді вони самі підуть геть, бо не буде за що утримувати свій апарат нероб.
Замучена 8 ЖЕКом Показати IP 26 Листопада 2013 15:11
Яких 50%??? Я за утримання (живу в однокімнатній квартирі) платила 32 грн, а тепер з мене деруть ті сволочі аж 68 грн!!! То на скільки вони збільшили оплату за утримання!?! Не вмієте порахувати, а в Європу біжите. Правильно: щоб дупи підтирати столітнім європейцям і памперси прати вищої математики не треба!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus