USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи можна в Луцьку передати у власність «довгобуд»

18 Вересня 2013 15:34
Луцькі депутати проголосували за затвердження Акту прийому-передачі незавершеного будівництва, що на вулиці Липинського, 4, обслуговуючому кооперативу.
Про це повідомили під час засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

На думку членів комісії, проблема постала у тому, що будинок, зазначений у акті – недобудований. Зі слів доповідача з цього питання, Богдана Шиби, реєстрацію майна допускають лише після завершення будівництва.
«Цей випадок унікальний і у законі не прописаний», - зауважив доповідач.

Також посадовці вирішили, що цей акт не відповідає існуючим положенням законодавства, оскільки містить не всі складові, і юридичним відділом Луцької міської ради визнаний неправомірним.
Утім, депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов заявив, що абсолютно не згідний з таким рішенням юристів.

«Люди зрозуміли, що їх водять за ніс, і цей будинок ніколи не здадуть. Перед тим, як щось комусь передавати, потрібно подумати, чи не порушили чиєсь право на власність. Потрібно розрубати цей «гордіїв вузол», - зауважив на те депутат Луцької міської ради Андрій Козюра.

Разом з тим, він сказав, що передати у власність незавершене будівництво - цілком реально:
«Але це уже - не повноцінне житло», - додав Андрій Козюра.

Вислухавши позиції усіх членів комісії, депутати рішення ухвалили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus