USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Чи вигідно купувати б/в авто на Волині, - експерти

15 Жовтня 2013 13:13
Трійку найдорожчих регіонів України для купівлі уживаних авто склали Харківська, Луганська та Одеська області. Про це свідчать результати дослідження, проведеного автосайтом AUTO.ria.ua.

Так, купуючи автомобіль в Харкові, покупець буде змушений заплатити приблизно на 5,5% більше, ніж у середньому в Україні.

При купівлі авто в Луганську і Одесі переплата складе 5,2% і 4,8% відповідно. При цьому, як з`ясувалося під час дослідження, найбільше ціни в цих областях завищують власники дорожчих авто. Водночас менше завищують ціни власники популярних моделей вітчизняного або російського виробництва.

Крім того, експерти визначили регіони, в яких продають автомобілі найдешевше. Це - Чернігівська, Рівненська та Волинська області. Купуючи авто в цих областях, українці можуть заощадити від 4 до 5% від середньої вартості аналогічного авто в інших регіонах.

Примітно, що, згідно зі статистикою автосайту, Київська область у цьому переліку розмістилася тільки на 6 місці. Відзначається, що жителі столичного регіону просять за свої авто всього на 1,5% більше, ніж у середньому в країні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Stig Показати IP 15 Жовтня 2013 13:27
Експерти, америку відкрили мать. Дурному і сліпому зрозуміло чому такі ціни. Через західний регіон тягнуть європейський непотріб, тому і дешево, а на сході і півдні чим поживишся крім російських корчів? Курва, і це хтось рахує, і бабло отримує за ті нафіг нікому не потрібні %.
віктор до Stig Показати IP 15 Жовтня 2013 16:19
ну ти дав.Европейский непотріб-прямо крилата фрфза

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus