USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Чи заважає імпорт молока збуту волинського? ФОТО

19 Листопада 2013 12:07
Конкуренція з імпортним молоком не заважає збуту українського продукту. Адже якісний продукт завжди знайде місце на ринку.

Про це під час інтерактивного прес-клубу на тему «Де збути продукцію нашим селянам» газети «Волинь-нова» розповів заступник голови постійної комісії з питань сільського господарства, продовольства, земельних відносин Андрій Турак. Він зазначив, що наявність імпортних продуктів, які наші громадяни купують на прилавках супермаркетів, не є проблемою для виробників та реалізаторів молока вітчизняного виробництва, яке, зокрема, купується у населення.

«Якісний продукт завжди знайде місце на ринку. І ми не можемо говорити про те, чи заважає імпорт. Це нормальне явище конкуренції», - зазначив Андрій Антонович.

Разом з тим, додав, що обсяги імпорту не є критичними, тому не доцільно говорити про те, що це якось заважає нам.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus