USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Даішник з'їв 15 тисяч рублів

25 Березня 2011 15:38
У Саратовській області співробітник ДІБДР при затриманні з'їв хабар у сумі 15 тисяч рублів.

Про це повідомляють Українські новини з посиланням на видання Saratov News.

Управлінню власної безпеки обласного ГУВС стало відомо, що співробітник ДІБДР на прізвище Захаров збирається одержати хабар. Чоловік на прізвище Садовников мав був передати Захарову 15 тисяч рублів за повернення прав водія громадянину Нікішину.

Передача грошей відбулася в автомобілі Hyundai Elantra, припаркованому біля будинку ДІБДР Ртищівського району. Після цього співробітники УСБ, які стежили за Захаровим, попрямували до машини. Побачивши їх, співробітник ДІБДР заблокував двері, розірвав отримані гроші на дрібні шматочки і з'їв.

Проте, у відношенні Захарова було порушено кримінальну справу про одержання хабара. З підозрюваного взяли підписку про невиїзд.

Як повідомлялося раніше, у червні 2010 молодій автомобілістці, жительці П'ятигорська співробітники ДІБДР запропонували оплатити штраф натурою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus