USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Для волинських шахтарів виділили 25 мільйонів

22 Травня 2015 19:15
25 мільйонів гривень виділили сьогодні, 22 травня, для волинських шахтарів. Із ни 12 мільйонів – на погашення зарплатних боргів.

Нагадаємо, волинські шахтарі, яким заборгували зарплату за чотири місяці , після зустрічі з головою облдержадміністрації Володимиром Гунчиком дали волинським владцям 10 днів для пошуку грошей на виплату заборгованості по зарплатні. Таким чином, 21 травня був останній день, коли гірники готові чекати обіцяних коштів.

Сьогодні вранці, 22 травня, колектив гірників відправився перекривати дорогу перед мостом через річку Західний Буг.

Тим часом сьогодні, 22 травня 2015 року, Володимир Гунчик зустрівся із керівництвом Міністерства фінансів та Міністерства енергетики та вугільної промисловості України. Під час зустрічі йшлося про важливість поновлення фінансових вливань у вугільну галузь Волині, позаяк 10-та шахта «Нововолинська» - стратегічний об’єкт для краю, та про необхідність погашення боргів із зарплати.

Як повідомили у відділ інформаційної політики облдержадміністрації, уже за кілька годин стало відомо, що для волинських гірників виділено солідну суму коштів – 25 мільйонів гривень.

Із них 12 мільйонів гривень «пішло» нововолинським шахтарям на погашення зарплатних боргів. При чому - вже сьогодні. Решту суми спрямують на продовження робіт на «десятці».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анатоль_ Показати IP 22 Травня 2015 19:46
Пану Гунчику, пану Сапожнікову та пану Солопу-красна подяка та низький доземний уклін від нововолинців!
А Показати IP 22 Травня 2015 21:15
А я спочатку прочитав назву статті як "ДЛЯ ВОЛИНСЬКИХ ШАХраїВ ВИДІЛИЛИ 25 МІЛЬЙОНІВ". Цікаво, скільки грошей з тих 25 мільйонів дійсно дійде до ШАХТАРІВ.
ольга вікторівна до А Показати IP 22 Травня 2015 21:38
сейчас на ДП"Волиньвугілля" расследуется уголовное дело по дерибану угля на 4 миллиона гривень.Подобное уголовное дело не одно!
Анонім Показати IP 23 Травня 2015 08:52
пацани, то ж гузьо на фейсбуці хвалився, що то він пішов до міністра, гримнув кулаком по столу і той змушений був виділити гроші нововолинцям. нє, то ж треба вміти так себе хвалити, якого ж ти , депутат ВЕЛИКИЙ, раніше того не робив, а коли обласна влада мало не під растрєлом вициганила ті мільйони, то вже й воно тут як тут нарисовалось...
вуглик до Анонім Показати IP 23 Травня 2015 15:21
А у цьому вся суть того Гузьо!:) А тепер порахуйте заборгованість по зарплаті і на скільки тих грошей вистачить, а у Нововолинську не лише "десятка", інші теж без зарплат сидять!!! А влада рапортує...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus