USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Щодо невиплати зарплати волинським шахтарям розпочато кримінальне провадження

8 Червня 2015 16:09
Розпочато кримінальне провадження за фактом безпідставної невиплати заробітної плати шахтарям. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області

Тема заборгованості із виплати заробітної плати працівникам шахти №10 "Нововолинська" набула широкого резонансу у ЗМІ та розголосу серед громадськості, адже шахтарі неодноразово перекривали рух транспорту на дорогах і вимагали виплатити їм зароблене.

Задля вирішення питання щодо можливості здійснення представництва інтересів громадян, які неспроможні через фізичний стан, похилий вік, недієздатність або обмежену дієздатність самостійно захистити свої права, прокуратура області було надіслала запит до Головного управління статистики у Волинській області з приводу надання інформації про заборгованість із виплати заробітної плати працівникам ДП "Передпускова дирекція шахти №10 "Нововолинська".

Встановлено, що за станом на 01 травня 2015 року заборгованість із виплати заробітної плати більш як за один місяць перед працівниками підприємства складала понад 3 мільйони гривень.

У зв’язку з цим прокуратураобласті до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесла відомості за фактом безпідставної невиплати посадовими особами ДП "Передпускова дирекція шахти №10 "Нововолинська" заробітної плати працівникам.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням, яке провадить слідчий відділ Іваничівського РВ УМВС України у Волинській області, здійснює прокуратура Іваничівського району.

Нагадаємо, 25 травняголова Волинської ОДА Володимир Гунчикповідомив, що 14 мільйонів гривень надійшло на карточки для отримання заробітної плати волинським шахтарям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus