USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Донбас Палас очолив ТОП-100 найкращих готелів України

24 Березня 2011 15:37
23 березня, в день відкриття XVII Міжнародної туристичної виставки UITT 2011 відбулася церемонія нагородження ста кращих готелів України.

Про це інформує Кореспондент .

До рейтингу увійшли кращі готелі з усією України - до 10 готелів від Києва, Криму, Львівської та Одеської областей, а також від інших регіонів у кількості не більше 5.

Переможцем рейтингу став п'ятизірковий готель у Донецьку Донбас Палас.

Найбільш широко серед номінантів представлений Київ, Крим, Львівська, Закарпатська та Одеська області.

Як повідомляється, ідея створити цей рейтинг належала Раді з питань туризму і курортів, яка для формування списку найкращих готелів створила авторитетну експертну комісію, до складу якої увійшли керівники основних професійних асоціацій, провідні туристичні оператори внутрішнього ринку, незалежні експерти, представники органів влади та ЗМІ.

Нагадаємо, за версією британського турагентства, найкращим готелем у світі визнаний грецький готель Aegean Sky Hotel.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus