USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ДП «Волиньторф» матиме нового директора

7 Жовтня 2013 16:29
Після тривалого скандалу навколо зміни керівництва ДП «Волиньторф», схоже, таки визначилися із майбутнім директором. Новим керманичем підприємства може стати Сергій Голоюх.

Про це йшлося під час оперативки у голови ОДА Бориса Клімчука, – повідомляє «IA ZIK».

Під час наради губернатор попередив, що не погодить контракту з новим директором «Волиньторфу», допоки на підприємстві не вирішать низку питань.

Згодом він сказав, що ДП керуватиме Сергій Голоюх.

«У нього – жодного радника і два з половиною «зами». Пам’ятаєте, там в цього було хлопчика (попереднього директора «Волиньторфу»): генеральний директор, два радники з божевільними окладами, більшими ніж у губернатора, і п’ять «замів». На два мільйони гривень фонд заробітної плати за рахунок оцих можливих нероб мав би забиратися від людей. З держави! Це державне підприємство!» – заявив Клімчук.

Нагадаємо, наприкінці лютого 2013 року замість Івана Киричика директором «Волиньторфу» без погодження з ОДА призначили Олександра Шульгу. Це викликало палкий спротив з боку трудового колективу – люди навіть перекривали міжнародну трасу.

Тим часом в опозиції взагалі цю ситуацію назвали рейдерським захопленням державного підприємства.
ЧИТАТИ ЩЕ: РЕЙДЕРСЬКЕ ЗАХОПЛЕННЯ ПРИБУТКОВОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВОЛИНЬТОРФ» ТРИВАЄ

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯНУКОВИЧ ОСОБИСТО ВТРУТИВСЯ В РОБОТУ ДП «ВОЛИНЬТОРФ»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Знаюча Показати IP 7 Жовтня 2013 17:27
Знову Климчук помагае людей Еремеева директорами пристроювати на кожному пiдприемствi в своему царствi. Нiяк не нажеруться, а всiх дурять, що за державу хвилюються. А Голоюх - це пiшка в iхнiй грi,буде робити тiльки те,що скажуть.
Не знаюча, але читаюча Показати IP 7 Жовтня 2013 18:06
Сергій Голоюх це той, що у 2010 році працював першим заступником директора Луцького спиртогорілчаного комбінату! Єрємєв і на цей обєкт поклав око.
Хі-хі Показати IP 7 Жовтня 2013 21:05
Ну да, візьме Сирожа кредитів на паливно-мастильні матеріали мульонів так на 200 і діло в шляпі, а ще запатентує на себе етикетку на торфобрикет і з кожного брикета буде мати 10 коп. на ікру вистачить
Ха-ха до Хі-хі Показати IP 8 Жовтня 2013 09:54
ДП "Луцький спиртогорілчаний комбінат" ніколи не мав кредитів на 200 млн. Голоюх не був власником інтерлектуальної власності комбінату.
Хі-хі до Ха-ха Показати IP 8 Жовтня 2013 11:25
З врахуванням інфляції буде 200 млн., а з Сирожиною жадібністю буде етикетка на кожній брикетці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus