USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Два автомобілі «швидкої» за 2,5 мільйона гривень придбали для Волині

23 Липня 2013 10:12
Тендер на два автомобілі швидкої допомоги класу С на базі Mersedes Sprinter, вартістю 2,55 мільйона гривень, виграли представники Територіально-медичного об’єднання у Любомльському та Шацькому районах. Автомобілі придбають в українського підприємства «Ілатанмед». Про це повідомляють «Наші гроші».


На тендер заявку подала також і польська компанія «АМЗ Кутно», яка запропонувала автомобілі за 173 тисячі євро, або близько мільйона 800 тисяч гривень. Однак дешевша у півтора рази заявка була відхилена через формальні претензії.

Гарантійний лист та довідку про матеріально-технічну базу підписали уповноважена «АМЗ Кутно» Марина Дворецька, а не власник чи президент фірми.

У повідомленні йдеться, що польська фірма не надала довідку про наявність працівників відповідної кваліфікації, яких залучать до виконання договору, та довідку про виконання аналогічних договорів, згідно із вимогами українських чиновників.

Відтак єдиними конкурентами були «Ілатанмед» та фірма «Астра-Мед», які останнім часом розігрують між собою тендери державних установ.

«Астра-мед» є дочірнім підприємством компанії «Астра Люкс» Ольги Сергеєвої - заступниці голови Солом’янської районної організації Партії регіонів Максима Луцького.

«Наші гроші» поінформували, що фірма «Ілатанмед» зареєстрована на Ольгу Писану, бухгалтерку держпідприємства «Спеціальне конструкторсько-технологічне бюро з дослідним виробництвом» Інституту фізики напівпровідників та ТОВ «Фірма Крас». Держструктуру очолює Федір Саворовський, якому також належить і «Крас». В останньому скликанні Голосіївської районної ради в Києві він був депутатом від БЮТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 23 Липня 2013 10:50
Чому такі дешеві вибрали. Там точно кондиціонера немає. Водій буде з вентилятором на панелі їздити, а він видимість затруднює. Неподумали про працівників.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus