USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Французи оштрафували Google за супутникові карти

21 Березня 2011 14:45
Французька Національна комісія зі свободи інформації виписала штраф корпорації Google на рекордну суму в 100 тисяч євро. Такій санкції піддалася компанія за несанкціонований збір даних для сервісу Google Street View.

Про це інформують Українські новини .

Справа в тому, що Google фотографував вулиці французьких міст, зокрема і людей без їх згоди, а згодом ці фотографії стали доступні будь-кому в інтернеті.

Зазначимо, раніше Google визнав, що, збираючи відомості про мережі Wi-Fi, отримав доступ до персональних даних, що передаються незахищеними каналами.

Нагадаємо, сервіс Google Street View, запущений Google в 2007 році, дозволяє користувачам віртуально прогулятися містами світу. Він неодноразово викликав претензії окремих жителів і влади різних держав, тому що найчастіше люди потрапляли в об'єктиви камер проти власного бажання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus