USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гірника на Волині звільнили, бо не віддавав якісне обладнання на брухт

8 Березня 2015 12:23
Гірника звільнили з першої шахти у Нововолинську, бо він, як стверджує сам волинянин, не давав різати діюче обладнання на брухт.

Чоловік працював начальником зміни у шахтоуправлінні, - пише Нововолинськ діловий.

«Ситуація виникла через мої погані стосунки з директором. Колись він мені пропонував бути заступником директора, я йому відмовив тоді - не хотів із таким керівником працювати», - починає Віталій Гочачок.

«Я не давав різати метал із шахти: труби, рейки. Всі бояться щось сказати, а я виганяв цих різчиків із автогенами. Потім був конфлікт, мовляв, чого лізу не у своє діло, однак я сказав, що не дам різати рейки і труби, поки я тут..», - продовжує гірник.

Звільнили його, розповідає, опісял трьох доган.

— На якій підставі?
— На підставі трьох доган.
— Яких доган? Нічого не знаю про їх існування.

«Перевірив накази про догани — вони були без мого підпису про ознайомлення. Зняв ксерокопії всіх наказів, прийшов до директора, хотів мирно вирішити. Кажу: незаконні накази, поновіть на роботі тихо-спокійно. Відповідає: «нічого не буду робити, пішов ти..»

Чоловік написав заяву в міліцію. І тут почалося, каже, найцікавіше: міліція надала офіційну відповідь, що звільнили гірника законно, порушень немає.

«Як так?! Я поїхав на шахту, відкриваю ці накази, - а там вже з'явились акти про моє ознайомлення з наказами… Фактично - підрблення документів», - резюмує чоловік.

Зауважимо, наразі позов Гочачка до шахтоуправління "Нововолинське" і до його директора Олександра Онопрієнка — вже у суді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ольга вікторівна Показати IP 8 Березня 2015 12:39
А што тут токого? Гдє діректору гроші брати на вєселую жизнь? Спросите пана Габузюка как надо віллу строїти! А пані Буткевіч спросите как надо прємії сєбє начіслять на мільйони гривеньок!
правда і справедливі Показати IP 8 Березня 2015 17:17
В те що людина ,яка була звільнена не справедливо буде поновлена на роботі навіть не сумніваюсь. Пан генерал Гарбузюк має зробити це в понеділок, але це ще не все він має відправити директора шахти онопрієнка у відставку і це також має бути в понеділок 09.03.15. В іншому випадку і гарбузюк і онопрієнко буде сидіти в смітникові у вівторок максимум у середу 10-11.03.15р. Дирктор нехай собі втікає у Сніжне донецької обл. І нехай прихопить мера ,вони обидвоє донецкиє ,ну а віллою і джипом,я думаю має бути реабілітаційний центр з будиночку(на сайті нововолинськ діловий ,ого там добре видно) ,а авто на АТО ,тільки нас ще і цікавлять куди дивляться різного роду служби. Може Гуньчик почитає ,або йому почитають і прийме рішення а то грозився розігнати дп волиньвугілля ,а віз і нині там.
правда Показати IP 8 Березня 2015 17:26
То та пані Будкевич їздить із селища Жовтневого і на роботу і назад на авто,яке дДП Волиньвугілля наймає для неї кожень день в той час як немає заробітної плати. І її і інших директорів в смітник. А скільки ви думаєте в тій канторі директорів і заступників не здогадаєтеся........на кожній із чотирьох шахт є своє керівнициво...тобто директор і його заступники і орієнтовно на кожній окремо взятій шахті до 50 чоловік ,а все це контролює ДП Волиньвугілля ,де свої генерали ,де свої директора то яка ж може бути собівартість того вугілля ,коли на одного із сошкою ,пять із ложкою.
Чорний шахтар до правда Показати IP 8 Березня 2015 19:46
На біса та шарашкіна контора під назвою ДП Волиньвугілля взагалі потрібно? Соттні мільонів державних коштів як в прірву. Та купа клєрків не оре, не сіє і не жне, а тільки паразітує на волинських шахтарях. А возить главну економістку із селища Жовтневого на тяжку працю та по столичним відрядженням лімузін марки МЕРСЕДЕС за державий кошт на халяву. Хто неугодний керівництву-разправа швидка звільнення. Зате невістки, сини Буткевич та родичі інших начальничків усі при посадах! Зачекалися вже Гарбузюк, Будкевич та Онорієнко сміттєвої люстрації! Але вже недовго залишилося їм чекати!
ас Показати IP 8 Березня 2015 20:40
тут би тетчер пригодилась як ніколи.тільки немає у нас тетчер,є тимошенко.маємо що маємо.
Анатоль_ до ас Показати IP 8 Березня 2015 21:39
Тут у пригоді стануть баки для сміття перед вхідних дверей ДП ВОЛИНЬВУГІЛЛЯ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus