USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Голова сільради на Волині вимагав 50 тисяч за землю біля Світязя

10 Вересня 2015 10:44
Один із сільських голів Шацького району вимагав 50 тисяч гривень за земельну ділянку поблизу озера Світязь, – повідомляє прес-служба прокуратури області.

Так, встановили, що у грудні 2014 року посадовець спочатку попрохав, а у подальшому вимагав у громадянина, який звернуся до нього із бажанням одержати земельну ділянку поблизу озера Світязь, внести на рахунок сільради 50 тисяч гривень неправомірної вигоди. Це і було умовою отримання землі у власність.

Після того, як зацікавлений у придбанні землі чоловік вніс 30 тисяч гривень на наданий рахунок, сільський голова скликав позачергову сесію сільради, на якій і прийняли позитивне рішення.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Наразі вирішують питання про обрання сільському голові запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
я Показати IP 10 Вересня 2015 11:06
гроші поступили на рахунок сільської ради, голова думає про людей, то який запобіжний захід застосовувати до голови. Проста людина 50 тис.не дасть за землю, бо немає. а в кого гроші зароблені не чесно, то хай займається благодійністю.
суддя Показати IP 10 Вересня 2015 11:12
Гловацький????
Григорій Іванович Показати IP 10 Вересня 2015 11:47
Театр абсурду! На Волині це злочин?! От коли б взяв в карман тихенько 15 -20 шт. зелених та поділився з "правоохоронцями та правосуддям" то це нормальна практика. А так ич що надумав, проти святого, проти системи, казну сільради поповнити... та на уй кому вона потрібна! Потягають з пів року по судах . тоді зрозуміє. Чи може все-таки пора як шолудивих псів тих правокривоохоронців за йайця?!
Ліна Показати IP 10 Вересня 2015 11:49
В Заборолі, Луцького району сільський голова за час своєї роботи нічого для селян не зробив, тільки для себе збудувавши декілька двохповерхівок. Як їхати у Забороль, на початку, з лівої сторони, стоять два будинки-близнята. Біля них гарно асфальтовано, гарне огородження. А через сільські вулиці кинули щебінь і ходіть собі, хоча давно прозвітувався, що зроблені дороги. Хто бажає подивитись, як працював голова сільради, візьміть і проїдьтеся по вулицях Забороля. Єдину гарну дорогу було зроблено у 2015 році через місток не доїзжаючи до тракторної бригади, бо там у них новий маєток будується, вирили собі озерце, будуть будинок і т.д. Велике ДЯКУЄМО пане сільський голово і землеміре за все, що ви зробили для селян села Забороль!!!
Анонім Показати IP 10 Вересня 2015 11:50
За "чесно" зароблені гроші.
Коля Показати IP 10 Вересня 2015 11:59
10 років в Заборолі сільським головою був Гурчинський, а тепер будемо вибирати нового. Махінації із земельними ділянками сільський голова робив із своєю командою, тобто із сільською владою Питань у селян до колишнього голови назбиралось багато. Його потрібно люструвати.
ков Показати IP 11 Вересня 2015 14:06
за 50 тис. чи за 100 чи безкоштовно яка різниця, землі в прибережній зоні взагалі не можна займати, природа ж безцінна, скільки ще треба екологічних лих щоб народ Український дурнуватий це усвідомив. Тут нічого не можна сказати краще за слова Т.Г. Шевченка: О роде суєтний, проклятий, Коли ти видохнеш? Коли Ми діждемося Вашингтона З новим і праведним законом? А діждемось-таки колись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus