USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Головного інспектора митниці відсторонили від роботи

5 Квітня 2013 16:47
Головний інспектор Ягодинської митниці зловживала своїм службовим становищем. Через це її відсторонили від роботи.

Про це повідомляє Під прицілом.

Так, із клопотанням про відсторонення головного інспектора МП «Луцьк» Ягодинської митниці від займаної посади звернулися до Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Підозрювану звинувачують у зловживанні службовим становищем. Закон передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 10 років з конфіскацією майна за такий злочин.

Подальше перебування жінки на цій посаді під час досудового слідства та судового розгляду може послугувати тому, що вона знищить докази у вигляді документів та певних речей.

Більше того – може відбуватися тиск на декларантів, які формували вантажні митні декларації щодо митного оформлення амінокислоти та службових осіб ТОВ «Агротехніка», які є свідками в цій справі. Тому суд ухвалив, що підозрювану слід відсторонити від роботи головного інспектора на два місяці.

Крім того, прокурор звернувся із клопотанням про застосування запобіжного заходу у вигляді застави щодо підсудної. Однак, у задоволенні цього клопотання прокурору відмовили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Kapitan Показати IP 5 Квітня 2013 17:37
Ще одна Клава Кутикіна !!! " Закон передбачає ..." Сміємось разом !
Сбу Показати IP 5 Квітня 2013 21:22
А хто така??
ссс Показати IP 6 Квітня 2013 11:10
УВАГА! Інформація для ошуканих вкладників "ЗАХІДІНКОМБАНКА" - банк практично банкрот. Виривайте свої депозити через Луцький районний суд ( м.Луцьк, вул.Лесі Українки, 24 ). Не гайте часу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus