USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Гроші міського бюджету Ковеля «роздерибанили» на дерева й кущі

2 Жовтня 2013 15:50
Перевірка діяльності Ковельської міськради щодо використання бюджетних коштів, спрямованих на реалізацію державних та регіональних цільових програм у сфері житлово-комунального господарства комунальним підприємством «Добробут», засвідчила нецільове використання коштів.

Перевірку здійснили міжрайонною прокуратурою із залученням спеціалістів Ковельської об'єднаної державної фінансової інспекції.

Зокрема, фахівці контролюючих органів виявили факти нецільового використання комунальним підприємством бюджетних коштів, а також факт заниження посадовими особами комунального підприємства статутного капіталу на суму 103 тисячі гривень, повідомили у прокуратурі області.

Окрім того, обстежили висаджені у Ковелі ще 2012 році дерева та кущі й встановили розбіжності між фактичною кількістю насаджень та відомостями, зазначеними комунальним підприємством в актах виконаних робіт.
Задля усунення виявлених порушень законодавства міжрайонною прокуратурою Ковельському міському голові внесли подання.
Згідно з результатами розгляду документа прокурорського реагування директора комунального підприємства «Добробут» звільнили із займаної посади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus