USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Губернаторам дали «міністерське» завдання

19 Червня 2013 16:46
Фінансування управлінь Держлісагентства, ДСНС та Держводагентства в областях у пожежонебезпечний період потрібно вважати пріоритетним і забезпечувати його на 100%.
Таке завдання дав віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул під час міністерського відеоселектору 19 червня.
Голова Держлісагентства України Віктор Сівець розповів, що у «лісівників» виникає проблема забезпечення техніки паливно-мастильними матеріалами. Мовляв, на це часто не вистачає грошей, а коли йде розподіл коштів з державного казначейства, то на Держлісагентство їх виділяють в останню чергу. А це ускладнює роботу щодо збереженості лісів у пожежонебезпечний період, коли потрібно об'їжджати територію лісових масивів і якнайшвидше реагувати на факти пожеж.
Тож, він попрохав з липня по вересень кошти, які надходять з держбюджету в області, в першу чергу виділяти на Держлісагентство.
Його підтримав і Олександр Вілкул, зазначивши, що кошти – це спільна відповідальність і центральних і місцевих органів влади. Тож, віце-прем’єр-міністр зазначив, що протягом найближчих 4 місяців платежі Держлісагентства, ДСНС та Держводагентства потрібно вважати пріоритетними і забезпечувати їх на 100%. Саме це він і попрохав передати губернаторам усіх областей України. «Це дуже важливе питання. Це повинен бути перший пріоритет», - резюмував Олександр Вілкул.
За словами ж першого заступника голови Волинської ОДА Олександра Башкаленка, торік на місцеві пожежні пункти виділили приблизно 6 мільйонів гривень. Приблизно таку ж суму заклали на ці потреби й цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus