USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Інвестфоруми – викидання грошей на вітер, – Лобач

27 Квітня 2011 16:45
Організовуючи інвестиційні форуми на Волині, дарма витрачаються гроші з обласного бюджету, оскільки такі заходи не дають бажаних результатів.
Таку думку у середу, 27 квітня, під час засідання постійної депутатської комісії Волиньради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій висловив перший заступник голови облради Юрій Лобач.
«Чи доцільно нам їздити по інвестиційних семінарах за державні гроші? Чи хтось робить аналіз ефективності такої роботи? Які результати, досягнення, скільки інвестицій залучено внаслідок таких заходів? Чи ми не викидаємо гроші на вітер, проводячи інвестиційні форуми?» – висловився Лобач.
Натомість начальник обласного управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Андрій Ломага заперечив Лобачу. Мовляв, щорічний інвестиційний форум, який проводить Волинська ОДА, є гарним іміджевим заходом для Волині.
Аби дійсно переконати потенційних інвесторів вкладати свої гроші у бізнес на Волині, треба просто систематизувати роботу з інвесторами, вважає Ломага.
При цьому голова комісії, депутат Євген Мельник висловив невдоволення тим, що на різноманітні інвестиційні заходи, особливо закордонні поїздки, не запрошують депутатів облради.
Нагадаємо, на останній інвестиційний форум, який відбувся 9 вересня 2010 року у стінах Волинської облдержадміністрації, прибуло небагато потенційних інвесторів та було не зрозуміло, чи хтось із них зацікавився бізнес-пропозиціями волинян.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Invest-man Показати IP 27 Квітня 2011 20:21
Ніхто нічого не має проти, щоб депутати "каталися" на форуми та інвест-конференції - але за свої гроші! А то захотіли за гроші платників податків пожирувати? Або хай спонсорів шукають на поїздки!
людина Показати IP 27 Квітня 2011 22:21
звісно, Ломага буде заперечувати! його поїздки на закордонні форуми ж ТАКІ ефективні! то там потусується, то сям... от тобі і міжнародне співробітництво. тільки кирпу гне, хоч і нічого корисного для області не зробив. мажор одним словом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus