USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Кабмін затвердив кошторис шахти № 10, гроші дадуть вже завтра

13 Жовтня 2014 10:02
Минулого тижня Кабмін затвердив титул будівництва шахти № 10 «Нововолинська». Як запевняють в ОДА, кошти - уже на рахунку казначейства у Нововолинську.

Про це доповів голова облдержадміністрації Володимир Гунчик під час оперативної наради сьогодні, 13-го жовтня.

«Я був минулої середи у відрядження в Києві. Головне моє завдання - завершити процедуру затвердження титулу копальні (титул – загальний кошторис, - ред). За станом на суботу 11-го жовтня, то кошти були вже в казначействі, відповідно - із завтрашнього дня має розпочатися фінансування. Це буде наступний етап будівництва копальні», - сказав голова Волинської ОДА.

Також він додав, що готує звернення в Кабмін, аби в бюджет України на 2015-й рік заклали 600 мільйонів гривень для завершення будівництва нововолинської копальні № 10. Зі слів Володимира Гунчика, цих грошей вистачить, аби завершити усі необхідні будівельні роботи й запустити шахту в експлуатацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus