USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Керівник ЛПЕ бунтує проти договору лізингу

19 Червня 2013 09:33
Керівник Луцького підприємства електротранспорту попросив депутатів заборонити йому виконувати зобов’язання за договором із компанією «Богдан-Лізинг».
Цю пропозицію він виніс на розгляд депутатської комісії Луцької міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва під час розгляду звіту про фінансово-господарський стан Луцького підприємства електротранспорту.
За словами директора ЛПЕ Івана Грицанчука, підприємство отримало претензію від компанії «Богдан-Лізинг», коли не сплатило 280 тисяч поточного платежу. «Нам була нарахована пеня у розмірі 620 тисяч за минулий місяць. Півмісяця знову не плачено, розпочалися дзвінки щодо того, що в разі несплати пеня таки буде начислена», - поділився проблемою з депутатами Грицанчук. За словами керівника ЛПЕ, ця ситуація виникла через те, що у договорі лізингу є пункт, в якому значиться, якщо в обумовлений термін кошти не сплачуються, тоді «Богдан-Лізинг» має право нараховувати штраф обсягом 5% від основної суми договору.
Домовленості таки досягнули, тож платіж тепер погашають щоденно протягом тижня обсягом 12300 гривень.
Тож вийшла патова ситуація: якщо не виконувати умов договору, то нараховується пеня, а якщо виконувати – то далі збільшуються борги із заробітної плати. Особисто Грицанчук виступає проти виконання умов договору. Він попросив депутатів винести на сесію питання про заборону ЛПЕ, в особі його директора Івана Грицанчука, виконувати зобов’язання за договором із «Богдан-Лізинг».
На що депутат Роман Романюк зауважив, що договір – це документ, який підписувався двома сторонами. Це означає, що дві сторони погодили всі його умови. Якщо документ підписаний, то рано чи пізно правові наслідки будуть. Виконувати умови необхідно. Тож депутати цю пропозицію не взяли до уваги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
депутат Показати IP 19 Червня 2013 10:41
а хто в нас запитував, коли до цього договору вносилися зміни, були ці зміни затверджені рішенням сесіі ? Цей договір і так не дійсний і платити по ньому керівник не мав права взагалі, а Роман Романюк - відстоює а даному випадку не інтереси лучан, а корпорації яка йому платить за це зарплату... - прокуратура куди дивиться !!!
ViNaPa Показати IP 19 Червня 2013 10:59
не х... не понятно.
Абориген Показати IP 19 Червня 2013 11:22
Керівництво ЛПЕ повинно відповідати(аж до криміналу)за доведення тех.стану автобусів до того,що є несправними(розукомплектованими)більше 10 одиниць.Необхідно депутатською комісією обстежити кожен автобус і передати матеріали в прокуратуру.Скільки можна транжирити кошти бюджету!
Лучанин Показати IP 19 Червня 2013 12:26
А за що буде відповідати Шиба.Хіба це не з його подачі заключалась ця кабальна лізингова угода.А тепер всіх повчає як твеба пвацювати.
Корінний лучанин Показати IP 20 Червня 2013 09:09
ТРЕБА БУТИ ПОВНИМ ІДІОТОМ ЩОБ ЗАКЛЮЧАТИ ТАКУ УГОДУ ! НЕМА БІЛЬШЕ СЛІВ ! СВОЛОЧІ, ОДНИМ СЛОВОМ, ЩОБ ТАК ПОСАДИТИ КОНКРЕТНО ВСЕ МІСТО ! І НІХТО ЗА ТЕ НЕ ВІДПОВІВ, ВЛАДЦІ ХРЕНОВІ, ЯКІ ТАК "ЛЮБЛЯТЬ" УКРАЇНУ І ЛУЦЬК!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus