USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Хабаря ковельські посадовці взяли меблями

8 Лютого 2013 11:40
Замість хабаря, працівники відділу містобудування та архітектури Ковельського міськвиконкому запропонували забудовники, аби отримати від установи потрібне рішення, вмеблювати їх кабінет.

Про це інформує Волинь-нова.

Так, один із забудовників у Ковельському районі тривалий час не міг добитися позитивного рішення від відділу містобудування та архітектури Ковельського міськвиконкому. Тоді чоловік запропонував чиновникам хабар — близько чотирьох тисяч гривень. Посадовці відмовилися брати готівку, натомість запропонували допомогти придбати у свій службовий кабінет нові меблі. Відвідувачу навіть порадили, в якому магазині їх замовити — навпроти міського відділу міліції.

«Добровільний» спонсор оплатив замовлення меблів і віддав квитанцію з магазину в руки чиновниці. Відразу після цього до неї в кабінет завітали співробітники правоохоронних органів і задокументували корупційний факт.

Працівниця відділу наразі перебуває у лікарні, решту осіб, які причетні до оборудки, допитує слідство. Витрачені на купівлю меблів готівкові кошти міліція вилучила з торговельного закладу як речовий доказ.

До слова, торік за подібні махінації засудили двох працівниць відділу по управлінню майном комунальної власності Ковельського міськвиконкому, які оббирали місцевих підприємців і теж, як заявляли на суді, хотіли оновити меблі у службовому приміщенні. Як бачимо, цей гіркий досвід не став уроком для інших посадовців міської влади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
читач Показати IP 8 Лютого 2013 17:22
Ви навіть передерти з "Волині" не можете, як слід. Йдеться у замітці про забудовника - мешканця міста, а не Ковельського району.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus