USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Хто має платити за дахи луцьких будинків: люди чи місто?

4 Лютого 2014 19:00
Дах будинку, розташований на вулиці Привокзальна, 1, вже кілька років потребує ремонту.

Про це стало відомо під час постійної комісії з питань бюджету та фінансів міської ради сьогодні, 4 лютого.

Клопотання про виділення 350 тисяч гривень на влаштування шатрового даху в будинку, за адресою Привокзальна, 1, озвучив депутат Анатолій Бірюков.

З його слів, будинку більше 50 років. Уже більше десятка літ там протікає дах. Між іншим, перший поверх будівлі орендує «Укртелеком», який сплачує значні суми за оренду приміщення щомісяця.

Депутату відповіла присутня заступник міського голови Лариса Соколовська. Вона зазначила, що в місті подібні роботи за останні два роки були виконані в 6 будинках. Але щоразу, близько 10% вартості робіт сплачували мешканці.

Натомість Анатолій Бірюков зазначив, що люди справно платять за утримання будинку та прибудинкових територій, згідно з діючими тарифами. Та Лариса Соколовська зазначила, що в тарифи закладені поточні ремонти, а не капітальний ремонт. Адже ремонт даху – це капітальний ремонт.

Лариса Соколовська запевнила присутніх, що ремонт даху будинку на Привокзальній, 1 включать до переліку ремонтних робіт в місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 4 Лютого 2014 19:25
Люмпен нахаляву отримав житло, а обслуговувати не хоче.
Анонім Показати IP 4 Лютого 2014 21:00
Мають платити Бондаруки, бо вони взяли ОСББ в свої кліщі. Але вони що б не починали, плучається КПРС (як в Чорномирдіна). З дахами буде, як і з "Західінкомбанком".
Приватник Показати IP 5 Лютого 2014 07:57
То може і мені на халяву поремонтуєте?А то я запланував ремонт цього року.Міська казна велика-витримає і мене милого.
Бондарукам Показати IP 5 Лютого 2014 09:32
Ці брати Бондаруки , винні Західінкомбанку як "земля колгоспу" , а кошти якщо вони отримають то точно ремонтувати дахи не будуть. Смішно ? але це правда !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus