USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Клімчук не дає грошей на катафалк

23 Грудня 2013 15:52
Підприємство із надання ритуальних послуг у селищі міського типу Турійськ просить облдержадміністрацію купити комунальний катафалк.
Про це розповів голова волинської ОДА Борис Клімчук під час відеоселекторної наради сьогодні, 23 грудня.

Однак очільник області наголосив, що «купить катафалк лише у тому випадку, коли буде добре налагоджений похоронний бізнес». Він пообіцяв взятися за ритуальний бізнес, коли розрахуються з боргами.

«У нас є куди тратити бюджетні гроші. Якщо хочете, можете вийти на Майдан і доповісти на мене. Досить розкривати роти на державні кошти», - звернувся до підприємців Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
оксана Показати IP 23 Грудня 2013 16:40
Що ця хвора людина робить при владі,Громаді грошей немає,а на свою дупу завжди знайде-це святе.А ви люди бачили,що брали,робіть висновки.
Хм... до оксана Показати IP 23 Грудня 2013 18:03
А ви, шановна, коли останній раз в Україні були? Хто його брав? Губернатора призначають на посаду, а не обирають! А в іншому з вами згідний.
порада Показати IP 24 Грудня 2013 02:26
Відчепіться від Бориса Петровича, тут я за нього. Придбання катафалку може взяти на себе церква, підключивши меценатів. Не такі то вже і великі гроші., тим більше, що задурно і не ховають... Працювати треба, а не грузити владу своїми проблемами. Привикли за дрібничку область нагинати. Самі б щось путнє робили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus