USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Клімчук і Ніфонт подарували дітям-сиротам холодильники і праски

30 Квітня 2013 15:20
З дітьми-сиротами зустрілися митрополит Волинський і Луцький Ніфонт та голова облдержадміністрації Борис Клімчук напередодні Великодня, аби передати їм документи на побутову техніку.

Про це стало відомо під час зустрічі в облдержадміністрації 30-ого квітня.

Серед подарунків, які отримали діти-сироти, - холодильники, газові та електроплити, пральні машини, праски, телевізори, мікрохвильові печі, пилососи та меблі.

Побутову техніку придбали за кошти, зібрані під час благодійних проектів, які ініціював митрополит Луцький і Волинський Ніфонт.

Загалом подарунки отримала 31 дитина-сирота з Локачинського, Луцького, Любешівського, Ківерцівського, Ковельського, Горохівського, Маневицького районів та міст Луцька, Ковеля і Володимир-Волинського.

Митрополит Луцький і Волинський Ніфонт зазначив: «Церква не займається бізнесом і комерцією, а займається благодійництвом. Ми знайшли Бориса Петровича і разом робимо добрі справи».

Зауважимо, торік Волинь одна з перших в державі прийняла регіональну програму для забезпечення дітей-сиріт соціальним помешканням. У 2012-ому році ця програма охопила 23 дитини. Цьогоріч на програму передбачили 3 мільйони гривень. Голова ОДА Борис Клімчук з цього приводу зауважив: «Поки я живий – все зробимо, щоб діти, які не мають свого кутка, його мали. Я не буду чекати поки держава дасть. У мене немає часу чекати».

Крім того, представники духовенства і влади пообіцяли, що до Дня захисту дітей, який відзначають 1-ого червня у Луцьку, організують благодійний концерт, для участі в якому запросять Анатолія Матвієнка, Павла Дворського, гурт «Піккардійська терція», а зібрані кошти використають для потреб дітей-сиріт.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus