USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Клімчук хоче бачити гондоли на Світязі

25 Травня 2010 12:02
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук доручив керівникам районних адміністрацій та своєму заступнику Едуарду Стоєву розробити пакети передінвестиційних пропозицій для українських інвесторів.

Про це Борис Клімчук повідомив 25 травня на нараді з головами управлінь ВОДА.

За словами губернатора, ці передпроектні пропозиції міститимуть ідею для бізнесу та «максимально погоджену теку документації».

Для прикладу, якщо у швейної фабрики чи хлібного заводу є власники – потрібно з’ясувати: за яку ціну вони готові продати землю, - прокоментував губернатор. Пропозиції стосуватимуться лише для українського інвестора.

Про кількість таких пропозицій Клімчук не повідомив. Проте вказав, що, зокрема, влада Шацького району мусить надати не менше двадцяти інвестиційних проектів з туристичного та санаторно-курортного, а також зеленого туризму.

«Я був би радий, якби по озеру Світязю попливли гондоли з волинськими гондольєрами. А чим не бізнес? На озері плавають і заробляють хороші гроші. Або кінний заводик невеликий, або прокат велосипедів, або… Влада повинна пропонувати», - сказав Клімчук.

Нагадаємо, що подібну схему ведення бізнес інвестицій Клімчук планує застосувати і для розбудови Луцького аеропорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
так Показати IP 25 Травня 2010 12:36
каналізацію зробіть, гондолісти
KUL Показати IP 25 Травня 2010 14:25
"Для прикладу,якщо у швейної фабрики чи хлібного заводу є власники – потрібно з’ясувати: за яку ціну вони готові продати землю, - прокоментував губернатор"... - офігенний приклад інвестиційної пропозиції!!! Це наводки для рейдерів? Або дуже дивне розуміння що таке інфестиції або дід вже зовсім втомився що такі дурниці несе!
турист Показати IP 25 Травня 2010 15:18
санаторно-курортного, а не САНІТАРНО-...
seal Показати IP 25 Травня 2010 20:12
Можливо таке свято колись і буде на Світязі. Та боюсь, що ще дуже не скоро. А поки що приходиться бачити як там плавають дещо інші засоби, дуже схожі за звучанням (всього одну літеру поміняти) на гондоли.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus