USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянина номінували на премію Верховної Ради

7 Вересня 2017 14:04
Комісія з питань науки, освіти, культури та духовності рекомендувала для відзначення Премією Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування від Волинської області номінанта депутата Маневицької районної ради Ігора Дерлюка. Переможців премії визначатиме конкурсна комісія Верховної Ради.

Про це стало відомо під час чергової сесії Волинської облради.

До слова, у числі кандидатів на премію ВР серед волинян були: депутат Володимир-Волинської міської ради Андрій Гудим, Бужанівський сільський голова Груцький Роман, Горішненський сільський голова Василь Пахайчук, депутат, заступник голови постійної комісії Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, депутат, заступник голови постійної комісії Ковельської районної ради Дмитро Матвіюк, депутат Луцької районної ради Віталій Пудлік, депутат Маневицької районної ради Ігор Дерлюк, депутат, секретар постійної комісії Нововолинської міської ради Наталія Кравчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Поліціянт Показати IP 7 Вересня 2017 14:53
Гудим????? Який такий внесок у життя города він зробив?
Аня Показати IP 7 Вересня 2017 16:15
За що цим можновладцям ще й премію? За це,що добре крадуть,що вони зробили для країни чи народу.Ч иможе були в АТО, захищали країну .АТОвцям премію дати, а це цим баригам.Доки це буде тривати.Як можна вже так знущатись над народом.Нічого не змінилося,як за часів совдепу.
Дмитро ( побратим ) Показати IP 6 Липня 2019 19:08
Бізнесмени і так мають гроші ! Дайте шансу нашим побратимам ! Майте совість!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus