USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.80 9.95

«Колібріс» святкує 15-ий День народження*

20 Серпня 2015 10:35
Мережі супермаркетів «Колібріс», «Наш», «555» - уже 15 років! Наразі у нас 54 магазини, у вересні буде 55 по Західній Україні! Мережа має досвід в операційній діяльності у різних форматах магазинів - гуртівні, «магазини біля дому», супермаркети від 500 кв.м до 1270 кв.м – з найоптимальнішим асортиментом та демократичними цінами, з власними дільницями по розробці м’яса, духмяній випічці, виготовлення готових кулінарних виробів, заморожених напівфабрикатів, салатів.

У нас є товари власних торгових марок. «Якість за розумною ціною» - це саме про ці товари - прискіпливо обираємо кращих українських виробників, контролюємо відповідність стандартам, ціну не обтяжуємо додатковими витратами (за рахунок власної логістики та маркетингу), асортимент розширюємо лише найнеобхіднішим товаром для споживачів.

У «Колібріс» довгий час діяла дисконтна програма. Але уже 3 роки учасники Програми лояльності - а це понад 230 тисяч покупців - отримують більше від покупок з Бонусними картками Колібріс Клуб.

Мережа супермаркетів «Колібріс», «Наш», «555» виросла! І не лише роками і кількістю супермаркетів! Це насамперед ріст професійний, коли намагаєшся розуміти споживача та задовольнити його потреби, запропонувати йому щось краще з товарів та послуг, «йти в ногу» з часом. Адже працюємо насамперед для покупців. Намагаємось щонайбільше дослухатися до думки покупців, і віримо, що тільки так мережа розвивається та стає ще кращою. «Колібріс» вдячний своїм клієнтам за прихильність, лояльність, за висловлені думки, ідеї чи навіть критику. Тому вирішили і святкувати 15-ту річницю разом з покупцями. Готувалися ретельно – перші дві акції стартували ще півтора місяця тому.

З 24 червня і до Дня Незалежності усі покупці, які зроблять покупку на 300 гривень, мають можливість виграти путівку в Карпати, або стати власником однієї з 40-ка одиниць побутової техніки. Тобто просто купуючи у «Колібрісах» продукти (300 гривень - це сім’ї товарів на тиждень), будь-який клієнт має можливість стати власником новенького телевізора, пилососа, праски чи відпочити у санаторії.

Також 24 червня стартувала акція, яка запрошує усіх долучитися до допомоги дітям-сиротам. Купуючи товари власних торгових марок «Наш продукт», «Аліска», «Біо лайф» «Еколенд, «Каравела», «Економка» (серед яких покупці знайдуть і продукти , і побутову хімію), 10 копійок з кожної одиниці товару мережа спрямує на потреби 10 дитячих будинків. Саме цю акцію - «Колібріс» турбується» ініціювало керівництво ТД «Аванта», адже благодійність – це необхідність у наш час. Ви можете навіть запропонувати, якому дитячому будинку необхідна допомога – для цього необхідно надіслати лист на сайт www.colibris.com.ua

А з 15 липня розпочалася акція, у якій можна виграти один з двох смартфонів за привітання мережі «Колібріс». Трохи оригінальності, креативу та щирості на сторінках «Колібріс» у соцмережах та «лайки» - основні критерії відбору переможців.

Постійні партнери щодо активності та розіграшах ТМ Комо, ТМ «Нескафе» та «Світоч», ТМ компанії Проктер енд Гембел - Гала, Містер Пропер, Фейрі, Олвейз, Натурелла, Тайд, Бленд-а-мед, Шамту, Хед енд Шолдерс, Памперс також привітають покупців подарунковими пакетами з товаром та сертифікатом на покупку, якщо Ви придбаєте сири, каву, солодощі та побутову хімію від партнерів всього на 20 гривень. (Загальна сума чека має становити 100 гривень і більше).

З 13 серпня покупців запрошують взяти участь у миттєвій лотереї – придбавши продукції на понад 100 гривень з бонусною карткою покупець отримує можливість зараховувати додаткові бали на свою картку - +100, +200, +500, +1000!

15 серпня – у сам День народження ми дарували сувенірну продукцію від «Колібріс».

Поспішайте взяти участь у акціях та відсвяткувати разом з нами День Незалежності України!

І це ще не всі бонуси, які «Колібріс» підготував для своїх прихильників до Дня народження мережі. Покупці, які переконуються у якості продуктів, повертаються у «Колібріс» знову і знову. Мережа зорієнтована на людей, які цінують якість, зручність та свій час, та пропонує своїм клієнтам приємні ціни і сюрпризи. Завітайте до мережі магазинів і пам’ятайте: «Колібріс» винагороджує за покупки!

Більше інформації про мережу, активності, газету «Колібріс» шукайте на сайті: www.colibris.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus