USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Коли перенесуть квітковий ринок у Луцьку

5 Серпня 2015 10:38
Стихійний квітковий ринок у Луцьку біля магазину «Панно» перенесуть у вересні. До 10-го числа комунальників зобов’язали облаштувати місце, а до 20-го вересня «переїхати» підприємців. Які ні, то муніципали зроблять це силою.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 5-го серпня.

Начальник відділу муніципальної дружини Луцької міської ради Юлія Сиротинська інформувала, що в їхній відділ надходять скарги на квітковий ринок.

«Щодо несанкціонованої торгівлі до нас надійшло більше 7 звернень. Раніше частину інвентарю продавці приковували до паркану, ми їх попередили. Далі склали протоколи, дали термін для добровільного усунення до 20-го липня. Дехто не виконав вимоги, але наші працівники очистили територію. Там є 19 палаток, де підприємці торгують квітами і 18 бабусь, які ставлять парасольки і продають квіти, які вирощують на присадибних ділянках», - розповіла Сиротинська.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що у самому «серці» обласного центру торговці квітами влаштували справжні війни за місце «під сонцем». Однак 20 липня стихійний ринок польових квітів по проспекту Волі ліквідували. Так, о 5:30 ранку інспектори відділу муніципальної дружини розпочали операцію із вилучення та демонтажу незаконних конструкцій.

Потому виник соціальний протест і головний архітектору міста Леонід Герасимюк вніс зміни у комплексну схему розміщення торгових точок у Луцьку, аби перенести квітковий ринок.

Так, згідно зі схемою нового місця для квітникарів, яке має бути на перехресті проспекту Волі та вулиці Чехова, ринок включатиме у себе 35 столів та 22 намети для продажу квітів.

На виконкомі комунальників зобов’язали належно облаштувати місце до 10-го вересня, а до 20-го перенести сам ринок.

Якщо ж підприємці не виконають цього, то «очищувати» центр будуть муніципали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
коля Показати IP 5 Серпня 2015 11:56
а валютчиків теж з ринком перенесуть?
Олена Показати IP 5 Серпня 2015 12:40
а туалет для продавців квітів чому забули внести на схему????? чи всі на дитячий майданчик будуть ходити?!
Буратіно Показати IP 5 Серпня 2015 13:08
а мене теж перенесуть?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus