USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Компанія Івахіва і Єрємеєва - у ТОП-5 штрафів АМКУ

6 Листопада 2012 10:12
У 2011 році Антимонопольний комітет України оштрафував компанію «Континент Нафто Трейд» (мережа АЗС WOG) на 93 мільйони гривень та ще два підприємства на 57 мільйонів за узгодженні антиконкурентні дії. Цей випадок потрапив у ТОП-5 найбільших штрафів, які виписували антимонопольники протягом останніх п'яти років.

Рейтинг фінансових покарань для видання Forbes.ua сформував Олексій Грибановський.

За обсягом виплати цей штраф опинився на третьому місці.

Відповідно до інформації видання, «Континент Нафто Трейд» оскаржив рішення про 93-мільйонний штраф АМКУ в суді. «Суди виграли. Комітет рішення переглянув. За новим рішенням заплатили», - відповів на запитання Forbes.ua глава з інвестицій та корпоративного розвитку групи «Континіум», до якої входить компанія, Сергій Алексєєнко.

Водночас, скільки саме заплатили штрафів, представник компанії не уточнив. Як стверджує автор в матеріалі, відомо лише, що штраф скоротився в багато разів.

Також Forbes.ua пише, що у співвласників групи «Континіум» Ігоря Єремеєва та Степана Івахіва під час перемовин був один козир: «Континент Нафто Трейд» не володіла активами - мережею WOG, тому й вимагати з неї нічого не могли.

Щодо інших компаній, то, згідно з інформацією Forbes.ua, вони взагалі не сплатити штраф, домігшись скасування рішення.

А от найбільший штраф антимонопольники призначили в 2012 році асоціації «Меблідеревпром» і ще чотирнадцятьом учасникам аукціону з продажу деревини - 419 мільйонів. Нині, за інформацією видання, усі 15 підприємств судяться з АМКУ і не сплатили до державного бюджету ні копійки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
1 Показати IP 6 Листопада 2012 10:32
Чомусь я не здивований.
**** Показати IP 6 Листопада 2012 20:52
До1. Я ви надоїли олені все знаючі:(
Чеширский Кот до **** Показати IP 7 Листопада 2012 09:53
Надоели? Так не читай комментарии, какая проблема?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus