USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Потрібно все довести на полі», – екснападник «Волині» про потрапляння до ТОП-5 майбутніх відкриттів УПЛ

24 Серпня 2022 20:41
Молодий нападник Богдан Кобзар, який протягом останнього сезону захищав кольори «Волині» у Першій лізі, а нині перейшов до команди УПЛ «Олександрія», потрапив у ТОП-5 майбутніх відкриттів Української прем’єр-ліги за версією авторитетного журналіста Віктора Вацка.

Колишнього нападника «Волині» поставили на третє місце. Також у ТОП потрапили Едуард Козік («Шахтар»), Ельдар Кулієв ««Минай»), Марко Сапуга («Рух») та одноклубник Богдана Кобзаря Вікентій Волошин, права на якого належать київському «Динамо».

«Богдан Кобзар – абсолютний новачок УПЛ. Це футболіст, який влітку перейшов з «Волині» в «Олександрію». Для мене цей двадцятирічний форвард справді став одним з відкриттів підготовчого циклу українських клубів до старту сезону, регулярно відзначаючись результативними діями. На його рахунку чотири забиті м’ячі в контрольних матчах «Олександрії». Чому я ставлю цього футболіста у ТОП-5 і чому буду стежити за ним дуже уважно в новому сезоні? Двадцять років, центрфорвард, український паспорт. Небагато у нас молодих центральних нападників», – пояснює свій вибір Віктор Вацко.

Він наголошує, що Богдан Кобзар – дуже динамічний футболіст, який має хорошу швидкість та дуже добре працює без м’яча.

«Він не технічний, це не майстер фінтів та фристайлу на полі, але це футболіст, який вміє відкритися, вміє обігратися в один-два дотики, вміє забити. Це дуже важливо. Він боєць, він кусається на футбольному полі – це формат УПЛ. Сюди не приїде центрфорвард, який заб’є 100 голів, граючи на чистих м’ячах. У нашому чемпіонаті на чистих м’ячах нікому не вдасться грати. Для центрального форварда наш чемпіонат дуже важкий. Мені дуже цікаво подивитися, як Богдан Кобзар перенесе усі свої скіли на елітний рівень українського футболу», – каже Віктор Вацко.
У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Богдан Кобзар відзначив, що йому дуже приємно потрапити у такий рейтинг, але в першу чергу потрібно довести на полі, що потрапив туди невипадково.

Протягом трьох місяців футболіст лікувався у Луцьку, адже мав проблеми з колінами, тож підготовку до нового сезону розпочав в Олександрії.

«У команді прийняли чудово, колектив дуже хороший. А клуб ставить перед собою великі цілі. Збори пройшли нелегко, адже була дуже велика пауза. Сподіваюся, ми добре підготувалися та в чемпіонаті зможемо показати свій максимум», – каже Богдан Кобзар.

Він зауважив, що на зборах забив шість м’ячів, а не чотири, як повідомляли, – події одного з контрольних матчів ніде не було висвітлено.

«Радий, що зміг проявити себе на полі, забиті голи додали впевненості, але важливо перенести їх на чемпіонат», – наголосив екснападник «Волині».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus