USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кошти на рентгенапарат для лучан «пробиватимуть» в обласному бюджеті

7 Лютого 2014 12:54
Грошей на придбання рентгенівського апарату для однієї з поліклінік міста не можуть знайти у міському бюджеті.

Про це йшлося під час 53-ї позачергової сесії Луцької міської ради 7 лютого.

Депутат Роман Бондарук повідомив, що у 2014 році планують закупівлю рентгену у міську клінічну лікарню за рахунок субвенції з обласного бюджету. Водночас, йому стало відомо, що існує потреба встановити такий апарат у поліклініці №2.

Начальник управління охорони здоров’я міськради Федір Кошель повідомив, що вартість апарату становить приблизно 1,2 мільйона гривень, отже, знайти кошти у міському бюджеті проблематично.

Як зазначив міський голова Микола Романюк, щодо цього питання потрібно працювати з облдержадміністрацією, адже обласний бюджет поки не затверджений. З міського бюджету наразі передбачили кошти на встановлення теплового пункту у цьому медичному закладі. Луцький мер пообіцяв депутатам «пробивати» це питання в облдержадміністрації.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, гроші для рентгенапарату проситимуть в ФК «Волинь». Таке вирішення питання запропонував перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук. Він мотивував це тим, варто взяти безкоштовно на обслуговування волинську футбольну команду. Натомість, за те, що гравці ФК «Волинь» безкоштовно в поліклініці проходитимуть профогляди, їм пропонують придбати рентгенапарат для медзакладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
обласний бюджет Показати IP 7 Лютого 2014 16:37
спеціально тримаю для вас у заначці 1.2 млн грв

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus