USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Куди йдуть кошти за «екологічний збір» на Волині – невідомо

26 Квітня 2014 09:33
Як використали минулого року кошти, зібрані в результаті екологічного збору з автомобілів, які з’їжджають на територію Шацького національного парку.
Депутат облради Валентина Блінова озвучила запит голови Волинської ОДА

Григорія Пустовіта з приводу використання цих коштів.

З її слів, не виключено, що не зі всіх автомобілів, які заїжджають на територію парку, стягують екологічний збір. Крім того, невідомо, скільки торік цих грошей зібрали і на що їх витратили.

Тому депутат облради попросила оприлюднити, скільки грошей зібрали, і чи пішли вони на потреби екологічної сфери району, чи їх використали на інші потреби.

«Далеко не з кожного авто береться такий платіж. Ця проблема – особливе значення. Адже, у зв’язку з анексією Криму, в Шацькому районі може активізуватися наплив туристів. Тому прошу повідомити мене, скільки і на які рахунки торік надійшли гроші, а також на які потреби їх використали», - зауважила вона.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
дзвоник Показати IP 26 Квітня 2014 10:07
в директора парку ж дiти е....так поки не контролюють i поставить на ноги
маша Показати IP 26 Квітня 2014 10:11
як колись казав литвин-"хто де робить там i краде"
Дід Показати IP 26 Квітня 2014 10:20
Цей екологічний збір - позорище для Волині.
ворона Показати IP 26 Квітня 2014 10:57
недовго лишилось юрчуку грiтися бiля корита!!!
петро Показати IP 26 Квітня 2014 11:03
ай справдi цiкаво- стихiйного смiття стае все бiльше, а куди то тiчуть грошi з екологiчного збору!?
Адвокат Показати IP 26 Квітня 2014 11:55
Це "екологічний збір" це чистої води шахрайство. Будь-який збір має бути встановлений законами Украіни. А так, це добровільна пожертва невідому кому і на що. Там мають роз'яснити що це є добровільно і людина може відмовитись від його сплати. А те що працівник ДАІ зупиняє авто, то чистої води корупція. Він, має зупиняти машини тільки на підставі ПДР, а не для стягнення "екологічного збору" який стягується не державою. Тобто, даішник є учасником злочинної групи, яка шахрайським шляхом видурює в людей гроші, створюючи антураж, ніби це все в інтересах держави і передбачено законом. Жиніть іх вшию, як будуть вас зупиняти і щось просити. Все одно, ці гроші ідуть невідомо куди. Не школа платити виставлений законом збір, який піде на прибирання щацьку чи на його екологію. Проте бути лихом з якого видурити гроші, які ділять між гаішниками і ще чорт зна ким, не варто. І де СБУ, чи вона теж в долі? Як на сході повоювати, то іх не має, а як даниною обікрасти - вони перші)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus