USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Ляшко отримав 16 млн від батька директора компанії Ахметова

10 Жовтня 2017 07:00
Голова Радикальної партії, нардеп Олег Ляшко задекларував доходи від продажу нерухомості колишньому нардепу-регіоналу, який є батьком директора компанії Ріната Ахметова.

Інформація про суттєві зміни впродовж поточного року в декларації Ляшка з’явилась у понеділок.

Відомо, що від відчуження нерухомості Ляшко заробив 15,9 мільйонів гривень. Водночас у січні нардеп задекларував покупку житлового будинку та двох земельних ділянок в Обухівському районі Київської області за 15 мільйонів гривень.

У декларації не зазначено, яку саме нерухомість Ляшко продав, але покупцем нерухомості вказаний Олександр Риженков.
Окрім того, Ляшко вніс до своєї декларації 9 червня 2017 року отримання з лютого по червень щомісяця 270 тис. гривень від надання в оренду майна Риженкову.

Риженков Олександр Миколайович – нардеп VII скликання від Партії регіонів, батько Юрія Риженкова, генерального директора ТОВ «Метнінвест Холдинг». Це управляюча компанія групи «Метінвест», яка належить Рінату Ахметову та його бізнес-партнеру, народному депутату Вадиму Новинському, інформують Наші Гроші.

Неодноразово журналісти показували схеми фінансування Рінатом Ахметовим Радикальної партії, а з боку її лідера спостерігалося лобіювання окремих вигідних олігарху рішень та законів і просування їх у парламенті.

З початку минулого року Ляшко почав відвідувати підприємства, які належать Ахметову та лобіювати інтереси «Метінвесту». Наприклад, в питаннях мита на вивіз металобрухту та тарифів на перевезення вантажів залізницею.

Також його партія активно лобіює так званий промисловий пакет реформ, вигідний «Метінвесту».
Ляшко у формі команди Ахметова ФК «Шахтар»
Головний радикал з візитом на «Метінвест»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Коля Показати IP 10 Жовтня 2017 09:28
Ляшка постійно показують на Україні,їздить по заводам Ахметова,вн новину не відкрили!
ВОЛОДЯ ЗГОРАНСЬКИЙ Показати IP 10 Жовтня 2017 14:17
Щоб бути таким як Ляшко то можна в школи не вчитись!Головне кричати и всих залякувати!
Цун Показати IP 10 Жовтня 2017 20:18
Шл*ха.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus